Bölge Haber Girişi : 28 Mayıs 2011 05:31

Erzurum'da iki altın çocuk!...

Erzurum'da iki altın çocuk!...
Muhammet ve Hasan yolda buldukları beş bin lira değerindeki altın bilezikleri polise teslim etti. Bileziklerin sahibesi çocukları 100'er lirayla ödüllendirdi.

Levent AKPINAR'ın haber-Erzurum'da 13 yaşındaki Muhammet Gültekin ile 12 yaşındaki Hasan Kulalar yolda yürürken bir çanta buldular. Çantayı açan çocuklar içinde altın bilezik olduğunu görünce soluğu Yabancılar Şube Müdürlüğü'nde aldılar.

SEVİNÇTEN AĞLADI
Çocuklara çay ve çikolata ikram eden polis, çantanın içindeki irtibat bilgilerini kullanarak kuyumcuya ulaştı. 50 gram ağırlığında, yaklaşık 5 bin liralık bileziği sürekli müşterisi Refika Aygün'e (65) sattığını söyleyen kuyumcu, müşterisinin telefon numarasını da polise verdi. Aygün, 'Kuyumcudan çıktıktan sonra bileziği bir süre elimde taşıdım. Sonra da cebime koyduğumu sandım. Bileziğin olmadığını fark ettiğimde beynimden vurulmuşa döndüm. Borcumu ödeyecektim. 'Bulduk' dediklerinde çok sevindim' dedi. Gözyaşlarını tutamayan yaşlı kadın çocukların davranışını 100'er lira harçlıkla ödüllendirdi. (www.erzurumajans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.