Erzurum Haber Girişi : 19 Temmuz 2012 15:00

AVM 11 ayın sultanını coşku ile karşılıyor

AVM 11 ayın sultanını coşku ile karşılıyor
Erzurum AVM, 11 ayın sultanı Ramazan’ı farklı etkinlik ve aktivitelerle karşılıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum AVM, 11 ayın sultanı Ramazan’ı farklı etkinlik ve aktivitelerle karşılıyor.
Bölgesinin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Erzurum AVM, Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle ziyaretçilerini karşılayacak. 24 Temmuz - 12 Ağustos tarihleri arasında Erzurum AVM’de geleneksel Ramazan eğlenceleri , gösteriler , konserler, showlar ve sürpriz hediyeler yer alacak.
Belirtilen tarihler arasında her Salı ve Perşembe günleri 21:30’da ziyaretçilerini Sema Gösterisi ve Tasavvuf Musikisi ile karşılayacak olan Erzurum Alışveriş Merkezi minik ziyaretçilerini de unutmadı ve onlara eski Ramazan akşamlarının tadını hissettirebilmek için her hafta sonuna özel geleneksel Ramazan eğlenceleri planladı. Kukla Tiyatrosu ve Orta Oyunu karakterleri ile eşsiz zaman geçirecek olan ziyaretçilerimiz gösterileri 15.30 ve 21.30 saatlerinde izleyebilecek.
Çalışmalarını halkın ihtiyaç ve beklentilerine göre planlayan Erzurum AVM , 6 - 12 Ağustos tarihleri arasında ise daha önce hiçbir alışveriş merkezinde yapılmamış ve ilk kez Erzurum AVM’de gerçekleştirilecek olan Sakal - ı Şerif ziyareti ile Erzurum halkına farklı bir hizmet sunacak. Belirtilen tarihler arasında 17:30 - 21:30 saatleri arasında Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’e ait Sakal-ı Şerif ziyaret edilebilecek. Ziyarette bulunabilmek için ise misafirlerimizin 23 Temmuz 2012 tarihinden itibaren Erzurum AVM danışma noktasından ziyaretçi kartı almaları gerekmektedir.
Ramazan ayını dolu dolu geçirecek olan Erzurum AVM, merkezinin çalışma saatlerini de değiştirerek alışveriş ve eğlence keyfini uzatacak. 20 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında 10.00 - 23.00 saatleri arasında açık olacak Erzurum AVM , 16 - 18 Ağustos tarihleri arasında ise gece yarısına kadar 00.00’a kadar hizmet verecek. Bayramın 1. Günü ise 14.00’de açılacak olan alışveriş merkezi, 22.00’de kapanacak.
Açıldığı ilk günden beri kaliteli hizmet anlayışından hiçbir zaman ödün vermeyen Erzurum AVM yönetimi olarak tüm ziyaretçilerimizi onlar için özel hazırlanan program ve sergilere beklediğimizi bildirerek güzel ve hayırlı bir Ramazan geçirmelerini dileriz. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.