Siyaset Haber Girişi : 12 Şubat 2015 17:37

Avukat Ali Demirhan da aday adayı!

Avukat Ali Demirhan da aday adayı!
Erzurumlu avukat Ali Demirhan'ın da AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi...
Erzurumajans-Erzurumlu avukat Ali Demirhan'ın milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmaya hazırlanan ve özellikle genel merkez ile yakın ilişkiler içerisinde olduğu öğrenilen Avukat Ali Demirhan'ın muhtemelen önümüzdeki hafta başında Erzurum'a gelerek, başvurusu yapacağı belirtiliyor.

2009 yılında Erzurumlular'ın yoğun olarak yaşadığı Yalova'dan yine AK Parti aday adayı olan ancak aday olamayan Demirhan'ın bu kez şansını Erzurum'dan denemeye karar verdiği öğrenildi.

ALİ DEMİRHAN KİMDİR?

1976 Erzurum doğumlu olan Ali DEMİRHAN, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

İnşaat, turizm, gıda, enerji ve yapı malzemeleri başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren, yurtdışı bağlantıları kuvvetli ve uluslar arası ticaret ağı çok geniş olan Mirhan Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Ali Demirhan, 2009 yılında "Yurtdışındaki en başarılı Türk işadamı" ödülünü aldı. Ali Demirhan'ın, Dubai Emiri Al Maktum'un sahip olduğu "Meydan" şirketi ile ortaklaşa yapımını üstlendiği "Meydan Projesi", Dünya'nın yatayda en uzun binası olma özelliğine sahiptir.Beş dil bilen Ali Demirhan; turizm alanında Türkiye'de başarılı işlere imza attı. Ali Demirhan aynı zamanda Beşiktaş Spor Kulübü Uluslar arası İstişare Heyet Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Ali Demirhan, evli ve üç çocuk babasıdır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kamuran şenol 01 Ocak 1970 02:00

    uluslararası networkü yüksek ekonomik beklentisi olamayan kariyerinde zirve yapmış dostum ali demirhan akp siyasetinde icranın içinde yeteneklerini hizmete dünüştürecek biridir hayırlı olsun şimdiden