Sağlık Düzenleme Tarihi : 25 Ağustos 2020 16:51 Haber Girişi : 25 Ağustos 2020 16:52

Ayça hanım da karantinada!

Ayça hanım da karantinada!
Gün geçmiyor ki hayatımızı zehir eden koronavirüsten vefat eden veya bu virüse yakalanan bir tanıdık ile karşılaşmayalım.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Gün geçmiyor ki hayatımızı zehir eden koronavirüsten vefat eden veya bu virüse yakalanan bir tanıdık ile karşılaşmayalım. Sadece şu son bir ay içerisinde mutlaka hepimizin yakından tanıdığı birilerinin haberini illa ki almışsınızdır. Her meslek grubundan insanımız bu bela ile karşılaşıyor.

 

Bunlardan biriydi TRT İl Müdürü Ayça Yarol Alemdar hanım. Değerli müdürümüz de de covid-19 çıktı ve 14 günlük karantinaya alındı. Sadece bacak ağrısından ötürü yaptığı testi pozitif çıkan Ayça hanım ki hijyene, sosyal mesafeye o kadar da uyan birisi. Onu da yakaladı bu illet virüs. İlk duyduğumda şaşırdım.

 

Aradığımda evinde kendini izole haldeydi. Dış dünya ile ilişkisini kesmiş, ama budan çok da rahatsız görünmüyordu.  ‘’Emin ol ağabey, teste güle-oynaya gitmiştim. Sadece bir bacak ağrım vardı. Pozitif olduğumu öğrenince şok oldum. Bek ki her daim dairede, evde herkese maskenizi takın diye fırçalar atan, maskesiz bir anı bile görülmemiş  biriyim. Hemen de kendimi eve attım’’ diye konuştu. Yeni bir teste tabi tutulacağını söyleyen Ayça hanım, bu testin negatif çıkacağını umduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çomaklı 26 Ağustos 2020 08:51

    Tedbirler artırmalı acil şifalar dilerim budurm her aileyi derinden etkiliyor Çomoğlu ailesi olarak bizde Sevgili ve saygı değer Çomoğlu ailesinin büyüklerinden H.Sahap Comaklinin?in vefatı bizlerde büyük üzüntü yarattı merhuma? e Allah?tan rahmet, başta Eşi ve çocukları olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.?

  • Mahmut GÜLER 25 Ağustos 2020 18:05

    Allah acil şifalar versin inşallah yar ve yardımcınız olsun inşallah