Bölge Haber Girişi : 21 Mayıs 2011 00:02

Ayyıldız'ın Baba acısı!..

Ayyıldız'ın Baba acısı!..
Aslen Erzurumlu olan Eski Sarıgazi Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız'ın babası Hacı Mehmet Ayyıldız hayatını kaybetti.

Erzurum Ajans-Aslen Erzurumlu olan Eski Sarıgazi Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız’ın babası Hacı Mehmet Ayyıldız hayatını kaybetti.

İstanbul’da siyasi yaşantısını sürdüren ve Aslen Erzurumlu olan İstanbul Sancaktepe İl Genel Meclisi Üyesi ve Eski Sarıgazi Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız, babasını kaybetti. Kaymakam olan torunu Mustafa Pala’yı ziyaret etmek için Bingöl’ün Yedisu İlçesine giden ve burada geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Hacı Mehmet Ayyıldız’ın cezanesi doğum yeri olan Oltu’ya getirildi. Ayyıldız’ın cenazesi, kılınan Cenaze namazının ardından Özdedere Köyü Yukarı Mahalle Mezarlığında toprağa verildi. Hacı Mehmet Ayyıldız’ın cenazesine Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Menioğlu, Eski Kazımkarabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1,5 AYDA İKİ ACI

Eski Sarıgazi Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız, 45 gün içerisinde iki acıyı birden yaşadı. Öncelikle eniştesi Şerafettin Pala’nın acısı ile sarsılan Kemal Ayyıldız, hafta içinde de babası Hacı Mehmet Ayyıldız’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Babasını kaybeden ve cenaze namazında ayakta durmakta güçlük çeken Kemal Ayyıldız’ı yakınları teskin etmeye çalıştı. Tecrübeli siyasetçi, İstanbul’da ikamet etmesine rağmen, Erzurum ve Oltu ile bağını hiç koparmaması sonucu ilçede takdir gören isimler arasında yer alıyor.

Önceki gün Oltu’da toprağa verilen Hacı Mehmet Ayyıldız, dört çoçuk babasıydı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.