Spor Haber Girişi : 22 Mayıs 2014 13:53

Aziz Yıldırım muhabir olursa

Aziz Yıldırım muhabir olursa
Teknik direktör Ersun Yanal için düzenlenen imza töreninde Başkan Aziz Yıldırım'ın spor muhabiri gibi soru sormak isteyince komik anlar yaşandı.
Erzurumajans-Teknik direktör Ersun Yanal için düzenlenen imza töreninde Başkan Aziz Yıldırım'ın spor muhabiri gibi soru sormak isteyince komik anlar yaşandı.

İmza töreninde basın mensuplarından önce mikrofonu eline alan Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal'a soru sormak istediğini söyledi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal'a şu soruyu sordu.

"Hocamıza hayırlı olsun. İnşallah 2 yıl tüm hedeflere beraberce ulaşırız. Sorum şu; medyada son günlerde yazılıyor, deniyor ki Ersun Hoca ile anlaşmanıza rağmen başkan ve yönetim Diego Ribas'la ilgili çalışmalar yapıyorlar ama hocaya sormuyorlar? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başkan Aziz Yıldırım'ın sorusunu ise, Başkan ve yönetim kuruluyla aramızda en ufak problem yok. Başkanımızla hem alt yapı hem de genç oyuncuların geleceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Böyle bir ota saha alınması konusunda saptamamız vardı. Birkaç alternatifler arasında Diego'yu uygun gördük. Başkan benim fikrimi sordu. Bu oyuncunun zamanı geldiğini konuştuk ve çok hızlı bir şekilde görüşmelere başlandı. Ben onay verdim Diego transferi için. Zaten onay vermesem transfer girişimleri başlayamazdı. Şu anda transfer politikamız planlanmış durumda, belki de haberimiz olmayan başka şeylerde olabilir. Fenerbahçe düzgün kurum olarak yönetiliyor. Sağ olsunlar bende destekliyorum. Bu düşünülmüş bir konu. Her şey yerli yerinde. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan oyunculardan birisi de Diego" şeklinde cevap verdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.