Bölge Haber Girişi : 15 Mart 2010 09:32

Aziziye Belediyesi EKSPOMED fuarında!

Aziziye Belediyesi EKSPOMED fuarında!
Aziziye Belediyesi, ilçenin termal turizm değerlerini tanıtmak ve yatırımcıları bölgeye çekmek amacıyla EKSPOMED 2010 Fuarı'na katılacak.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi, ilçenin termal turizm değerlerini tanıtmak ve yatırımcıları bölgeye çekmek amacıyla EKSPOMED 2010 Fuarı’na katılacak.
İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-21 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara, Aziziye Belediyesi de termal turizm merkezi olma yolundaki hedefine bir adım daha yaklaşmak ve ilçeyi dünyaya tanıtmak için katılıyor. Fuarda ilçenin termal zenginliği ve yatırım alanları, resim, video ve broşürlerle ziyaretçilere aktarılacak.
Aziziye’nin Türkiye’nin sayılı Termal Turizm Merkezleri arasına girme yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Başkan Cengiz, hedefe ulaşmak için uluslararası tanıtım organizasyonlarının önemine vurgu yaptı.
Başkan Cengiz, Türkiye’nin sayılı termal turizm merkezlerinin yer alacağı fuara, yabancı yatırımcıların da katılacağını ifade ederek, tanıtımının ilçemizin gelişmesine ve hak ettiği yere gelmesine önemli katkı sunacağına inanıyorum.” dedi.
Fuarda Balçova Termal ile Aziziye Termal stantlarının yan yana yer alacağının altını çizen Başkan Cengiz, “Türkiye’nin önde gelen termal tesisleriyle aynı kulvarda yer alarak, önemli bir tanıtım hamlesi başlatmış durumdayız. Tanıtıma verdiğimiz önem kadar, tesislerimizdeki hizmet kalitesini de her geçen gün biraz daha yükseltiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Aziziye’nin termal kaynaklar açısından oldukça zengin bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Cengiz, tanıtımın önemine vurgu yaparak, “İlçemizi yatırımcılar için de gözde bir turizm merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Bunun için sahip olduğumuz termal zenginliği harekete geçirerek, yatırımcılara tanıtıyoruz. Aziziye, sahip olduğu tabii ve doğal güzellikleriyle tercih edilen bir yatırım merkezi ve turizm cenneti olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Erzurum adına lokomotif görevi üstlenen Aziziye, özlenen ilçe kalitesinin yakalama yolundadır. Yaptığımız çalışmalar ve attığımız adımlar güzel ilçemizin özlenen konuma gelmesi içindir. Hemşehrilerimizin sunduğu destek, bizim samimiyetimiz, ilçemizin yarınlara daha umutla bakmasına vesile oluyor.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.