Bölge Haber Girişi : 01 Kasım 2009 19:18

Aziziye'de öğrenciler araba yarıştırdı!..

Aziziye'de öğrenciler araba yarıştırdı!..
Erzurum Özel Aziziye Eğitim Kurumları tarafından organize edilen 'Uzaktan Kumandalı Araba Yarışı'nda öğrenciler kıyasıya mücadele verdi.

Erzurum Ajans-Erzurum Özel Aziziye Eğitim Kurumları tarafından organize edilen 'Uzaktan Kumandalı Araba Yarışı'nda öğrenciler kıyasıya mücadele verdi.

Erzurum genelinde yapılan yarışmaya 3, 4 ve 5. sınıflar kategorisinde 50 öğrenci katıldı.

Özel pistin yapıldığı okulda öğrencilerin heyecanlı oldukları görüldü.

Yarış öncesi okunan şartname ile öğrenciler yarışma kuralları konusunda uyarıldı. Arabalara elle müdahalenin yasak olduğu yarışma eleme usulü yapıldı. Yarış sırasında oyuncak arabaların dışarıdan kumandalarla yönlendirilmemesi için tüm arabalar kumandalarıyla birlikte bir yere alındı. Yarışmada küçük ve hızlı oyuncakların daha başarılı olduğu görüldü. Bitiş çizgisine gelemediği için üzülen öğrencileri aileleri ve öğretmenleri teselli etti.

Öğrencilerin büyük keyif aldığı gözlenen yarışmada birinci, ikinci ve üçüncülere madalya, altın ve başarı belgesi verildi.

Özel Aziziye Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Er, yarışmaya il genelinde katılımın her yıl arttığını belirterek, bu tür sosyal etkinliklerin öğrencilerin arkadaşlık duygusunu geliştirdiğini söyledi.

Derece yapan öğrencilerin isimleri şöyle:

"3. sınıflar kategorisinde 1. Abdullah Aytemiz, 2. Taha Korkusuz, 3. O. Korhan Gezeker.

4. sınıflar kategorisinde; 1. Ali Osman Keskin, 2. Oğuzhan Mısırlıoğlu, 3. Ömer Enes Ekbiç.

5. sınıflar kategorisinde; 1. M. Ali Keskin, 2. Muhammet Kuzik, 3. Abdulkadir Çalık"

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.