Bölge Haber Girişi : 08 Eylül 2010 00:47

Aziziye'de ramazan dolu dolu geçti!..

Aziziye'de ramazan dolu dolu geçti!..
Aziziye Belediyesi Ramazan ayında da ilçe halkının yüzünü güldürdü. Belediye, Ramazan ayı dolayısıyla hayır sahibi işadamlarının desteğiyle 2 bin 500 aileye gıda yardımı yaptı.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediyesi Ramazan ayında da ilçe halkının yüzünü güldürdü. Belediye, Ramazan ayı dolayısıyla hayır sahibi işadamlarının desteğiyle 2 bin 500 aileye gıda yardımı yaptı.

Ramazan ayını manevi iklimine uygun olarak idrak ettiklerini dile getiren Başkan Cengiz, 33 mahallenin tamamında tüm ihtiyaçlı vatandaşlara ulaştıklarını söyledi.

Ramazan ayında halkın iftar sofralarına da konuk olduklarını kaydeden Başkan Cengiz, hem iftar sevincini paylaştıklarını, hem de vatandaşın dilek ve isteklerini bizzat yerinde dinleme imkanı bulduklarını ifade etti.

2 BİN 500 PAKET DAĞITILDI

Ramazan ayında 2 bin 500 aileye ulaştıklarını ifade eden Başkan Cengiz, “Ramazan ayını manevi atmosferine uygun olarak idrak etmek için muhtarlarımız ve zabıta ekiplerimiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerimizi belirledik ve Ramazan ayı gelmeden dağıtımlara başladık. Örnek bir dağıtım gerçekleştirerek, muhtarlarımız ya da zabıta ekiplerimiz tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin kapısına yardımları bıraktık. Hemşehrilerimiz mübarek ayı sorunsuz ve sıkıntısız geçirdiyse ne mutlu bize” diye konuştu.

HAYIRSEVER İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR

Yardım paketlerinin İstanbul Pendik Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası ile bölgedeki hayırsever yatırımcılardan alındığını ve belediyenin zengin ile fakir arasında köprü kurduğuna dikkat çeken Başkan Cengiz, “Ramazan ayından önce yatırımcı ve işadamlarını ziyaret ederek, destek talebinde bulunduk ve sağolsunlar tüm hemşehrilerimiz imkanları ölçüsünde katkı sundular. İstanbul Pendik Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası ile bölgemizdeki 23 işadamı ve yatırımcıdan aldığımız yardımları titiz bir şekilde ihtiyaçlı hemşehrilerimize ulaştırdık. Bu destek ve katkılarından dolayı tüm hayır sahiplerine hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Allah yaptıkları hayırları kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

İFTAR SOFRALARINI PAYLAŞTIK

Ramazan ayında yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça da iftar sofrasını halkla paylaştığını kaydeden Başkan Fatih Cengiz, “Hayatım boyunca unutamayacağım çok anlamlı iftarlar yaptık. Bu mübarek huzur ayında, hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizim için gurur vesilesidir. Ekmeğimizi, aşımızı paylaştık, onların talep ve beklentilerini dinledik. Bu tür iftar sofralarından aldığımız hazzı, hemşehrilerimizle geçirdiğimiz o anların mutluluğunu tarif etmek mümkün değil. Bize evlerini açan, iftar sofralarını paylaşan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Cengiz, iftar sofralarına konuk oldukları yemekleri hazırlayan AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları teşkilatına da teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.