Bölge Haber Girişi : 13 Ağustos 2011 14:22

Baba oğul aynı sahneyi paylaştı!..

Baba oğul aynı sahneyi paylaştı!..
Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi'nce organize edilen Ramazan şenlikleri kapsamında ünlü ses sanatçısı Mükerrem Kemertaş ile oğlu Tuncay Kemertaş, Erzurumlular'la buluştu.

Erzurum Ajans-Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen Ramazan şenlikleri kapsamında ünlü ses sanatçısı Mükerrem Kemertaş ile oğlu Tuncay Kemertaş, Erzurumlular’la buluştu. Baba oğul Kemertaşlar, söyledikleri tatyan ve türkülerle, yüzlerce Erzurumlu’ya unutulmaz bir gece yaşattı.

Ramazan’ın ilk gününden itibaren Büyükşehir Belediyesi’nce İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilen şenliklerde dün gece Erzurum’un sevilen sanatçısı Mükerrem Kemertaş ve oğlu Tuncay Kemartaş sahne aldı. Sesi, yorumu ve seslendirdiği birbirinden değerli Erzurum türküleriyle gönüllere taht kuran Mükerrem Kemertaş, ‘Göç göç oldu’, ‘Huma kuşu yükseklerden seslenir’ ve ‘Tutam yar elinden tutam’ gibi türküleri, oğlu Tuncay’ın çaldığı saz eşliğinde söyledi. Erzurumlu baba ve oğul Kemertaşlar’ın gece geç saatlere kadar süren konserine vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.