Erzurum Haber Girişi : 29 Kasım 2014 15:55

Baba-oğul birlikte askerlik yemini etti

Baba-oğul birlikte askerlik yemini etti
Bilecik 9.Jandarma Er Eğitim Alayı'nda 1971/3 tertip olarak askerlik yapan Erzurumlu esnaf Nutullah Bayrak, 24 yıl sonra aynı birlikte bu kez oğluyla birlikte yemin etti.
Erzurumajans-Bilecik 9.Jandarma Er Eğitim Alayı'nda 1971/3 tertip olarak askerlik yapan Erzurumlu esnaf Nutullah Bayrak, 24 yıl sonra aynı birlikte bu kez oğluyla birlikte yemin etti.

Babasının askerliğe başladığı birlikte 24 yıl sonra vatani görevini yapan Hüseyin Alperen Bayrak'a, dün yapılanyemin töreninde birlik komutanları güzel bir sürpriz yaptılar.

Yıllar sonra askerlik yaptığı birliğe davet edilen Nututllah Bayrak, bu kez oğlu Alperenle birlikte askerlik yeminini tekrarladı.

Güzel bir tesadüfün anlaklı bir günde tekrarlanmasından büyük mutluluk ve heyecen duyduğunu beliret Baba Bayrak, ''Türk Silahlı Kuvvetleri'nin değerli komutanlarının ba anlaklı jesti bizi gururlandırdı. Yıllar önce askerlik yaptığım birlikte oğlumla betraber yemin etmek çok farklı ve gurur verici bir duyguydu. Bize buna yaşatan değerli komutanlarımıza teşekkür ederim''ded.

Y
emin töreni sırasında babasıyla yan yana olmanın mutluluğunu yaşayan Alparen Bayrak ise, ''Komutanlarımızın bu sürpriz benim için yaşamım boyunca unutalmayacak bir anı oldu. Hepsine çok teşekkür ederim'' diye konuştu. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Recep Turhan 01 Ocak 1970 02:00

    hayırlı teskereler alperen. Çok güzel bi an. Güzel bi birliktelik güzel bi haber.

  • Alperen Bayrak 01 Ocak 1970 02:00

    Beni çok duygulandirdiniz haber için dedem Gürhan Ozorhan ve Erzurum ajans a çok teşekkür ederim.