Siyaset Haber Girişi : 20 Mart 2016 23:35

Bakan Bozdağ ile HSYK üyeleri Erzurum'da

Bakan Bozdağ ile HSYK üyeleri Erzurum'da
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) üyeleri ile birlikte Erzurum'a geldi.
Erzurumajans-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) üyeleri ile birlikte Erzurum'a geldi.

Palandöken'de Kayak Merkezindeki Sway Otel'de Pazartesi düzenlenecek HSYK'nın, 'Yargıda Zaman' sempozyumuna katılacak olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve HSYK üyeleri, bugün saat 18.30'da özel uçakla Erzurum'a geldi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Müsteşar Kenan Bozdağ ile HSYK üyelerini hava limanında Vali Ahmet Altıparmak, Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt çok sayıda bürokrat ve partili tarafından karşılandı. Uçaktan inen Bakan Bozdağ kendisini karşılamaya gelenlerle tokalaştı. Bakan Bozdağ ve HSYK üyeleri Muammer Usta'nın yerine giderek akşam yemeğinde cağ kebap ve kadayıf dolması tatlısı yediler. Yemekten sonra Bakan Bozdağ kebabın başına geçerek fotoğraf çektirdi. 

Bakan ve HSYK üyeleri daha sonra Abdurrahman Gazi Türbesini ziyaret etti. Heyet buradan gece konaklayacakları ve toplantının yapılacağı Sway Otele geçti.

Turgay İPEK/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.