Siyaset Haber Girişi : 30 Ekim 2012 15:00

Bakan Dinçer Erzurum'a geliyor

Bakan Dinçer Erzurum'a geliyor
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 2 Kasım Cuma günü Erzurum'da bir dizi gezi ve incelemelerde bulunacak.
Erzurum Ajans-Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 2 Kasım Cuma günü Erzurum'da bir dizi gezi ve incelemelerde bulunacak.

Erzurum Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada, 1 Kasım akşamı hava yolu ile Erzurum'a gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Dinçer, Cuma günü Valik ziyaretinin ardından, Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek.

Abdurrahman Gazi Vakfı Şehit Bahattin Yıldız Eğitim Ve Kültür Merkezi Açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Dinçer, Daha sonra İl Ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri İle ardından Vali, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri İle birer toplantı gerçekleştirecek. Ak parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Dinçer, akşam saatlerinde Erzurum'dan ayrılacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • YILDIRIM 01 Ocak 1970 02:00

    HALKIN HER KESİMİ HÜKÜMETİN İCRAATLARINDAN ŞİKAYETÇİ (ÖZELLİKLE ÖĞRETMENLER HEM SİSTEMDEN HEM DE BAKANDAN ŞİKAYETÇİ) AMA HİÇKİMSENİN AKLINA ŞİKAYET ETTİĞİ BU YÖNETİMİ DEĞİŞTİRMEK GELMİYOR NEDENSE? ŞEHRİMİZDE DE AHMET KÜÇÜKLERE KÜFRETMEYEN YOK, NE HİKMETSE HALEN DAHA SANKİ BAŞKA PARTİ/KİŞİ YOKMUŞ GİBİ AK PARTİYE YÖNELMİŞLER. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN HEPİMİZE.