Spor Haber Girişi : 13 Ocak 2012 18:41

Bakan Kılıç ihmal iddialarına el koydu

Bakan Kılıç ihmal iddialarına el koydu
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kayak Milli Takım Sporcusu Aslı Nemutlu'nun kaza sonucu ölümü üzerine Erzurum'a bir ekip gönderdi.
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kayak Milli Takım Sporcusu Aslı Nemutlu'nun kaza sonucu ölümü üzerine Erzurum'a bir ekip gönderdi.
Erzurum'daki Konaklı Kayak Tesisleri'nin uluslararası standartlara uymadığına ilişkin gazetelerde yer alan iddiaları ciddiyetle araştıracaklarını ifade eden Bakan Kılıç, tesislerin bir yıl önce Unıversiade oyunlarına ev sahipliği yaptığını belirterek, "Erzurum'daki iki tesis de bir yıl önce Uluslararası Kayak Federasyonu'nun denetiminden geçerek onay almıştı. Büyük bir gelecek vaat eden Aslı Nemutlu'nun ölümü bizi derinden sarsmıştır. Acımız büyüktür. Maalesef dünyanın her yerinde bu tür kazalar
olabiliyor. Bölgeye hemen uzman bir ekip gönderdim. En küçük ihmal, kusur varsa araştırılacaktır" dedi.
Bakan Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'tan bilgi aldıktan sonra uzmanlardan oluşan bir ekibi Erzurum Konaklı Kayak Merkezi'ne gönderilmesi talimatını verdi. Bakan Kılıç, Sp
or Genel Müdürlüğü'ndeki uzman isimlerden oluşan ekipten, kazayla ilgili ihmal iddialarını en kısa sürede açıklığa kavuşturacak bir rapor hazırlamalarını istedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.