Erzurum Haber Girişi : 13 Nisan 2012 21:30

Bakan Şahin Askerlerle yemek yedi

Bakan Şahin Askerlerle yemek yedi
Erzurum’da gezi ve incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İl Jandarma Komutanlığında askerlerle yemekhanede yemek yedi.
Erzurum Ajans-Erzurum’da gezi ve incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İl Jandarma Komutanlığında askerlerle yemekhanede yemek yedi.
Erzurum’da ki gezi ve incelemelerini sürdüren Bakan Şahin, Valilik, Belediye ziyaretlerinin ardından İl Jandarma Komutanlığında incelemelerde bulundu. Burada yemekhanede askerlerle birlikte yemek yiyen Bakan Şahin, daha sonra Polis Meslek Yüksek Okulu ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Bakan Şahin, daha sonra yeni kurulan Finansbank Çağrı Merkezini hizmete açarak, çalışanlarla bir süre sohbet etti. Ardından AK Parti İl Binasında partililerle bir araya gelen Bakan Şahin, hükümetin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Bakan Şahin, son olarak Erzurum’da kısa bir süre yayın hayatına başlayan bölgesel Pusula Gazetesini ziyaret ederek, gazetecilerle sohbet etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.