Siyaset Haber Girişi : 21 Mart 2012 20:30

Bakan Yılmaz ''bu sene nevruz hoş geçmedi''

Bakan Yılmaz ''bu sene nevruz hoş geçmedi''
Erzurum'da incelemelerde bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şırnak'ın Cudi dağında teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen 5 özel harekat polisine Allah'tan rahmet dilerken, olaylı Nevruz kutlamalarına da tepki gösterdi.
Erzurum Ajans-Erzurum'da incelemelerde bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şırnak'ın Cudi dağında teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen 5 özel harekat polisine Allah'tan rahmet dilerken, olaylı Nevruz kutlamalarına da tepki gösterdi.
Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Tekno Kent'te incelemelerde bulunan Bakan Yılmaz, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Bugün 5 polisin şehit edilmesiyle ilgili başsağlığında bulunan Bakan Yılmaz, olaylı nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
Bakan Yılmaz, "Toplumsal huzur son derece önemli. Bizim ülkemizin toplumsal huzura ihtiyacı var. Tabi ki Nevruz kutlansın şenliklice, herkesin birbiriyle kaynaştığı bir şekilde geçsin. Arzumuz bu. Bu tür hadiselerin ideolojik, siyasi içerik içinde toplumun huzursuzluğuna vesile olacak olaylara sahne olması hiç hoş değil.İnşallah Türkiye bunları da aşacak. Önümüzdeki dönemde, daha demokratik bir Türkiye'de inşallah bu tür hadiselerle olmayacak. Nevruz bu sene hoş geçmedi" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.