Bölge Haber Girişi : 28 Mayıs 2010 13:19

Bakanlardan Erzurum ziyareti!..

Bakanlardan Erzurum ziyareti!..
Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye'nin iyi bir yolda ilerlediğini belirterek, ''Önümüzde 12 Eylül'de Anayasa referandumu olacak.Türkiye açısından 27 Mayıs'ın yıldönümünde bu tür şeyleri konuşmak heyecan vericidir'' dedi.

Erzurum Ajans-Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye'nin iyi bir yolda ilerlediğini belirterek, "Önümüzde 12 Eylül'de Anayasa referandumu olacak. Türkiye açısından 27 Mayıs'ın yıldönümünde bu tür şeyleri konuşmak heyecan vericidir" dedi.
Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, bugün Erzurum'da Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan "Avrasya İpek yolu Üniversiteleri" adlı toplantıya katılmak için kente geldiler. Yazıcı ve Akdağ, ilk olarak Valilik makamını ziyaret etti. Burada konuşan Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, 12 Eylül'de yapılacak Anayasa Değişikliği referandumuna değindi. Türkiye'nin son 6-7 yıl içerisinde demokratikleşme konusunda önemli mesafeler kattettiğini belirten Bakan Yazıcı, bu tür konuların 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde konuşulmasının heyecan verici olduğunu söyledi.

Bakan Yazıcı, "Türkiye açısından 27 Mayıs'ın yıldönümünde bu tür şeyleri konuşmak heyecan vericidir. Bugün düne oranla 27 Mayıs darbesinin çok daha sağlıklı ve dinamik şekilde eleştirisi yapılıyor. 12 Eylül'de halkımızca oylanacak Anayasa değişikliği referandumu da önemli demokratik açılımdır" diye konuştu.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ da 2011 Kış Oyunları kapsamında Erzurum'da yapılan yatırımlara değinerek, "Erzurum'a kış oyunları kapsamında yapılan yatırımlar 600 milyon liranın üzerinde olacaktır. Bu Erzurum ve bölgemiz için büyük bir yatırımdır" şeklinde konuştu.

İŞ İSTEYEN GENÇ KIZ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

 

İki bakanın Valilik makamında ziyaretleri sırasında Özel Kalem Müdürlüğü'nde bekleyen bir genç kız ise kameralara takıldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Basın Müşavirine meramını anlatan ve iş isteyen genç kız gözyaşlarını tutamadı. Erzurum'da çağrı merkezlerinde işe girmek için üç kez müracaat ettiğini ve yapılan kura çekiminde üç sefer de elendiğini belirten genç kız, görüntülendiğini fark edince iç odaya kaçarak gözyaşlarını sildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.