İlçeler Haber Girişi : 19 Mayıs 2014 12:32

Bal üreticileri birliği, üyelerine gezi düzenledi

Bal üreticileri birliği, üyelerine gezi düzenledi
Bal Üreticileri Birliği Başkanı Celal Uğurel, her yıl birlik üyelerini değişik yörelere geziye götürdüklerini, bu yılki gezi yeri olarak Artvin'in Murgul ilçesini tercih ettiklerini söyledi.
Erzurumajans-Bal Üreticileri Birliği Başkanı Celal Uğurel, her yıl birlik üyelerini değişik yörelere geziye götürdüklerini, bu yılki gezi yeri olarak Artvin'in Murgul ilçesini tercih ettiklerini söyledi.

Murgul ilçesi Kırsalında Macahel A.Ş.'ye ait arılığı ziyaret ettiklerini, ana arı üretimi ile ilgili çalışmaları yerinde gördüklerini aktaran Celal Uğurel ilgilerinden dolayı Macahel A.Ş. ve geziye katılan birlik üyelerine teşekkür etti.

Oltu Bal Üreticileri Birliği Tarım Danışmanı Şerafettin Akçay'da, Birlik üyesi arıcıların bilgi ve görgülerini artırmak, değişik yöre arıcılarıyla iletişim kurmak, gelişen teknolojileri mahallinde göstermek amacıyla gezi düzenlediklerini söyledi.

Her yıl düzenlemekte oldukları bu tür gezilerin bu seneki bölümünde; Kafkas arısı konusunda söz sahibi olan Macahel A.Ş.nin Kafkas ana arı üretimiyle ilgili çalışmalarını yerinde izlemek üzere Artvin in Murgul ilçesi kırsalındaki arılığı ziyaret ettiklerini söyledi.
Akçay, "Çok faydalı olduğuna inandığım bu geziye katkılarından dolayı Macahel A.Ş. elemanlarına ve geziye katılan birlik üyelerine teşekkür ederim." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.