Erzurum Haber Girişi : 20 Şubat 2013 18:42

Bala’ya hüzünlü veda!

Bala’ya hüzünlü veda!
Erzurum Adliyesi’nin sevilen katibi Alpay Bala, yaklaşık bir ay önce görev başında geçirdiği beyin kanaması sonrası dün yaşamını yitirdi.
Erzurumajans-Cem Bakırcı’nın haberi-Erzurum Adliyesinin sevilen kâtiplerinden Alpay Bala, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata tutunamayarak yaşama veda etti. Bala’nın ölümü ailesi, mesai arkadaşları ve sevenlerini gözyaşına boğdu. Cumhuriyet Başsavıcısı Apaçık, “Alpay, Ailemizin bir parçasıydı. Başımız sağolsun” dedi.

BALA İÇİN ADLİYE ÖNÜNDE BURUK TÖREN

Erzurum Adalet Sarayı önünde Alpay Bala için düzenlenen törene Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu, Cumhuriyet Başsavcıvekili Rasim Karakullukçu, İkinci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Korkmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mürteza Güler, TMK Cumhuriyet Başsavcıvekili  Yaşar Sadık Taşkın, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, Hakimler, Savcılar, Bala’nın yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.
Tedavi gördüğü  Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisinde bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edilen Alpay Bala, önceki gün sabaha yakın yaşamını yitirdi. Bala’nın cenazesi arkadaşlarının omuzunda Adalet Sarayı önüne getirildi. Burada düzenlenen törenle mesai arkadaşları Bala’nın tabutuna gül bıraktı.

BAŞSAVCI APAÇIK,“AİLEMİZİN BİR PARÇASIYDI”

Ankara’daki seminer nedeniyle törene katılamayan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, duygularını telefon aracılığı ile bildirdi. Alpay Bala’nın kişiliği ve çalışkanlığı ile dikkat çeken Başsavcı Apaçık, “Ailemizin bir parçası olan zabıt kâtibimiz çalışkanlığı, dürüstlüğü ve yardımsever kişiliği ile hepimizin sevgisini kazanmıştır. Ailesinin üzüntüsünü paylaşıyoruz. Ölüm kaçınılmaz bir son. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailesinin ve mesai arkadaşlarımızın başı soğolsun”diye konuştu.

ADALET KOMİSYONU BAŞKANI OFLUOĞLU,”ÜZÜNTÜLÜYÜZ”

Törende konuşan Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu ise Alpay Bala’nın ölümünden derin üzüntü duyduğunu ifade ederek,” Acımız ve üzüntümüz hem Alpay’ın aramızdan erken ayrılışından hem de çok ani oluşundadır. Alpay Bala örnek kişiliği, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesin sevgisini kazanmıştır.  Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

BAŞSAVCI VEKİLİ KARAKULLUKÇU,”GÜZEL HİZMETLERİYLE ANILACAK”

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rasim Karakullukçu ise törende yaptığı konuşmada,”Alpay Bala kardeşimizin bu ani ölümü hepimizi üzmüştür. Çalışkan, dürüst, mesleğine aşık bir arkadaşımız olan Alpay kardeşimiz geride bıraktığı güzel hizmetleriyle anılacaktır. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
Bala’nın cenazesi daha sonra, Lalapaşa camiinde kılınan öğlen namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.  42 yaşında hayata veda eden Alpay Bala  evli ve 2 çocuk babasıydı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • BUsenur Bala 01 Ocak 1970 02:00

    bizi yalnız bırakmadığınız için herkeze çok teşekkür ederim amcama herkezden rahmet diliyorum

  • Neslihan&Emrah GEDİK 01 Ocak 1970 02:00

    Şu Saatten sonra ne desek Boş... İyi Ki seni tanımışız Alpay Abi.. Seni Hiç Unutmayacağız...Allah Mekanını Cennet Eylesin... Dualarımız Seninle...

  • RUH ADAM 01 Ocak 1970 02:00

    MAKAMI CENNET OLSUN

  • Kadir Deligöz 01 Ocak 1970 02:00

    Alpay Bala abimiz bizim canımız herşeyimiz idi. Onu çok geç tanıdık ve malesef çok erken kaybettik. Allah`ım onu yanında daha çok görmek istedi. 50 günlük süre içerisinde annesi annemiz babası babamız çocukları kardeşimiz kardeşleri ağabeylerimiz oldu. Bu zor günlerde bizleri yalnız bırakmayan Erzurum Adliyesi çalışanlarına kendi adıma teşekkür ederim. Alpay Abimin mekanı cennet olsun. Artık Alpay Abimiz için yapmamız gereken tek şey dua. Dua edelim lütfen.. :(