Türkiye Haber Girişi : 07 Ağustos 2014 17:32

Bank Asya hisseleri geçici olarak işleme kapatıldı

Bank Asya hisseleri geçici olarak işleme kapatıldı
Bank Asya hisseleri geçici olarak işleme kapatıldı. Borsa İstanbul (BİST) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Erzurumajans-Bank Asya hisseleri geçici olarak işleme kapatıldı. Borsa İstanbul (BİST) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Asya Katılım Bankası A.Ş. (ASYAB.E) paylarının işlem sırası, Borsamız Hisse Senetleri (Pay) Piyasası Yönetmeliği'nin 25/a maddesi uyarınca, 07.08.2014 tarihinde ikinci seans öncesinde geçici olarak işleme kapatılmıştır."

BANK ASYA'DAN VERGİ TAHSİLATI PROTOKOLLERİNİN İPTALİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Asya Katılım Bankası AŞ (Bank Asya), Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) ile banka arasındaki vergi tahsilatına ilişkin protokollerin sonlandırılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bank Asya tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan bugün alınan bir yazıda; Bankamız ile Gelir İdaresi Başkanlığı arasında mevcut olan vergi tahsilatına ilişkin protokollerin 08.09.2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere herhangi bir gerekçe gösterilmeksizin fesh edildiği bildirilmiştir. Söz konusu bildirimle ilgili yasal haklarımız kullanılacak olup, bu hususun Bankamız faaliyetleri üzerinde önemli bir etkisi bulunmamaktadır."

SGK, BANK ASYA İLE HİZMET PROTOKOLLERİNİ SONLANDIRDI

Sosyal Güvenlik Kurum (SGK), Bank Asya ile arasındaki 'Tahsilat ve Nakit Varlıkların Değerlendirilmesi Protokolü' ile 'Sağlık Hizmet Sunucuları Protokolü'nü sonlandırdı.

S
osyal Güvenlik Kurum (SGK), Bank Asya ile arasındaki 'Tahsilat ve Nakit Varlıkların Değerlendirilmesi Protokolü' ile 'Sağlık Hizmet Sunucuları Protokolü'nü sonlandırdı. Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı'nın konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Kurumumuz ile Asya Katılım Bankası A.Ş. arasında imzalanan ve yürürlük tarihleri 1.2.2015 tarihinde sona erecek olan "Tahsilat ve Nakit Varlıkların Değerlendirilmesi Protokolü" ile "Sağlık Hizmet Sunucuları Protokolünün" 8.9.2014 tarihi itibariyle sonlandırılması Kurumumuzca yapılan değerlendirmeler sonucunda uygun görülmüştür. İşverenlerimizin ve ilgililerin gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.