Erzurum Haber Girişi : 05 Kasım 2012 14:30

Barlak ailesinin mutlu günü

Barlak ailesinin mutlu günü
Zafer Ofset Matbaacılık ve Zafer Medya sahipleri Selahattin Barlak'ın oğlu Burak ve Metin Barlak’ın kızı Özgül ile bir ömür sürecek beraberliğe imza attı.
Erzurum Ajans-Zafer Ofset Matbaacılık ve Zafer Medya sahipleri Selahattin Barlak'ın oğlu Burak ve Metin Barlak’ın kızı Özgül ile bir ömür sürecek beraberliğe imza attı.

Palandöken Kayak Merkezi’nde ki Xanadu Hotel’de düzenlenen nikâh törenine genç çiftin aileleri ve çok sayıda seveni katıldı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın kıydığı nikâhta genç çiftin nikah şahitleri ise Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Erzurum eski İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hikmet Karaca ve Zaman Gazetesi Bölge Temsilcisi Ersin Demirci oldu.

Genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Bugün burada gençlerimizin bir ömür boyu süreceğini temenni ettiğimiz yuvanın kuruluşuna şahitlik ediyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın. Mutlulukları daim olsun inşallah” dedi.

Bulutlar genç çifte kur-anı kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Genç çifte nikâh cüzdanını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu taktim etti. Nikâh Töreninin ardından davetliler Dadaşın Gönül Sesi ekibinin seslendirdiği nağmelerle duygulanırken Erzurum’un gülcü sesi Fetih Siverekli ve Ümit Turan’la coştu, Semih Yetimoğlunun şiirleriyle hüzünlendi ve ünlü tiyatrocu Cumur Sevalin teyo tiplemeleri ile davetleler kahkahaya boğdu.

Düğün sonrası havaiyi fişek gösterileriyle son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.