Siyaset Haber Girişi : 03 Aralık 2012 21:30

Başbakan Müsteşarı Ala'dan suç duyurusu

Başbakan Müsteşarı Ala'dan suç duyurusu
Başbakan Müsteşarı Efkan Ala, Erzurum’da bir şahsın, "Ben Efkan Ala'nın oğluyum. Seni döver, öldürürüz" diyerek bir esnafı tehdit etmesi üzerine Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Erzurumajans-Başbakan Müsteşarı Efkan Ala, Erzurum’da bir şahsın, "Ben Efkan Ala'nın oğluyum. Seni döver, öldürürüz" diyerek bir esnafı tehdit etmesi üzerine Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Efkan Ala’nın avukatı Muhsin Özyar tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Söz konusu haber içeriğinde belirtilen olayın, görevi gereği ailesi ile birlikte Ankara’da yaşayan Müvekkilimiz ve habere konu olayın cereyan ettiği tarihler itibari ile de Erzurum ilinde bulunmayan oğlu ile yakından ya da uzaktan hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Müvekkilimiz ve aile fertleri tarafından tanınmayan (bahse konu haberde ismi geçen) şahıslar arasında geçen böylesi bir olayda haksız ve hukuka aykırı bir biçimde Müvekkilimizin ve oğlunun isimlerinin zikredilmiş olması nedeniyle olayın aydınlatılması, haksız yere ismi kullanan var ise tespit edilmesi ve cezalandırılması amacıyla tarafımızca 03.12.2012 tarihinde Ankara C.Başsavcılığı aracılığı ile Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.