Siyaset Haber Girişi : 23 Haziran 2013 19:40

Başbakan'dan 'Duran Adam' karnesi

Başbakan'dan  'Duran Adam' karnesi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Erzurum mitinginde, MHP Lideri'ne 'Teyyo' benzetmesi için cevap, CHP liderine karne verdi.
Erzurumajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde bir gün önce  kendisini uydurduğu hikayeleriyle ünlü 'Teyyo Pehlivan'a benzeten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Asıl Teyyo Pehlivan sensin" dedi. Erdoğan, " Şimdi buradan dün bizi Teyyo Pehlivan'a benzetmiş. Teyyo Pehlivan sensin ya. Çünkü bugüne kadar girdiğin hiçbir müsabakadan netice alamadın. Yenildin yenildin. Asıl Teyyo Pehlivan sensin. Hikayeyi yanlış anlatmışlar sana maalesef" dedi. 

Başbakan Tayyip Erdoğan, Erzurum İstasyon Meydanı'nda yaklaşık 35 bin kişinin izlediği mitingde Alvarlı Efe, İbrahim Hakkı, Şükrü Paşa, Nene Hatun'u rahmet ve minnetle andı. Cepheleri saydı, tüm gazi ve şehitlere, Doğu'nun kahramanı Kazım Karabekir'e rahmet diledi.  

Başbakan Erdoğan , mitingin son bölümünde ise Yakutiye İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanmış olan 'Duran Adam Karnesi'ni okudu. 

İŞTE O KARNE


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.