Siyaset Haber Girişi : 26 Haziran 2013 07:58

Başbakan'dan sürpriz Kırkıncı Hoca ziyareti

Başbakan'dan sürpriz Kırkıncı Hoca ziyareti
Başbakan Erdoğan'ın, Erzurum mitinginin ardından valilik ziyareti sırasında herkesi atlatarak, özel bir araçla Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'yi evinde ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Milli İradeye Saygı Mitingi için Pazar günü Erzurum'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting sonrasında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İstasyon Meydanı'nda düzenlenen ve on binlerce Erzurumlu'nun katıldığı miting sonrasında valiliğe geçen Başbakan Erdoğan'ın ''Mehmet Kırkıncı Hocaefendi ile görüşmek istiyorum'' sözleri üzerine harekete geçildi. Başbakan Erdoğan, valiliğin arka kapısından sivil plakalı, camları siyah filmle kaplı bir araçla Kırkıncı Hoca'nın evine hareket etti.


Gülahmet Caddesi'ndeki Karanlık Kümbet'in yanında bulunan Kırkıncı Hocaefendi'nin ikametgahına giden Başbakan Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan'ın da refakat ettiği öğrenildi. Yaklaşık bir saat boyunca Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'nin evinde kaldığı belirlenen Başbakan Erdoğan'ın ülke ve Erzurum gündemiyle ( yerel seçimler ve adaylar üzerine) ilgili sohbet edip, karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları belirtildi. Herkesten sır gibi saklanan ziyaret sırasında Kırkıncı Hocafendi'den ''helallik'' istediği de öğrenilen Başbakan Erdoğan'ın yine arka kapıdan valiliğe giriş yaptığı belirlendi.  


Palandöken Gazetesi'nin 'ÖZEL HABERİ'dir kaynak gösterilmeden kullanılamaz..



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Kırkıncı hocaefendi iktidara kim yakınsa onun yanında olmuştur. İhtilalde evren sonra özal, sonra demirel, çiller arada erbakana destek vermedi sonra ecevit son olarak tayyip. Cidden ya bu islami cemaatler niye Erbakana destek vermediler acaba. Erbakan bu demirelden dahamı kötü?

  • mehmet ödemiş 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın hocada kim iktidar oluyorsa onun peşinden gidiyor 70 li yıllarda demirel .80 li yıllarda özal yine mesut yılmaz bir ara sayın devlet bahçeli diyor gibiydi tayyip bey dedi demekki hocaya iktidardan fayda var.

  • tamer emre 01 Ocak 1970 02:00

    böyle bir yalan haber olabilir mi arkadaş kesinlikle secimlerle ilgili bir mevzu gecmedi sadece barış süreci,gezi olayları görüşüldü

  • Nihat Kara 01 Ocak 1970 02:00

    Böyle bir haberi erzurumajans.com farklılığıyla haberdar olduk.teşekkürler erzurumajans.com

  • varoş 01 Ocak 1970 02:00

    sayın başbakanımız eski milli görüşcü abilerimizi ziyaret etmesini çok arzuluyorum o gün bir milli görüşçüyü ziyaret etti ama benim gönlümden geçen kırkıncı yerine kendisiyle yıllarca beraber olanları mesela önceden mahmut amcaydı şimde başka milli görüşçüler olabilir çünkü kırkıncı hoca hep milli görüşçülere yıllarca hakaret etmişdir onun için içime sinmiyor

  • Yunus Berkoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Orhan Bozkurt, yerel anlamda değil, güzel bir ulusal site tebrikler....başarılar diliyorum. Sevgili Cem Bakırcı`ya meslek yaşamında başarılar dilerim.

  • Nuran Günaçmaz 01 Ocak 1970 02:00

    haberi sizden öğrendiğim için mutluyum....erzurumajans kutlarım...

  • Nizamettin Arpaçık 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum`da herkes gazetecilik yapar, bu da Cem BAKIRCI farklılığı ...TEBRİK EDİYORUM...TEBRİKLER ERZURUMAJANS....GÜZEL YAKALAMIŞSINIZ....