Bölge Haber Girişi : 26 Kasım 2010 00:23

Başkan Aydın taraftardan destek istedi!..

Başkan Aydın taraftardan destek istedi!..
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın, tüm Erzurumlulardan destek beklediklerini ifade ederek bir üst lige çıkmak için takım ve yönetim olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın, tüm Erzurumlulardan destek beklediklerini ifade ederek bir üst lige çıkmak için takım ve yönetim olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Bölgesel Amatör Lig 1’de mücadele eden ve grupta 2. durumda bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un amacının şampiyonluk olduğunu belirten kulüp Başkanı Mehmet Aydın, taraftardan destek istedi.

Takım ve yönetim olarak şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını ve bir üst lige çıkmak için mücadele ettiklerini kaydeden Aydın, “Şampiyonluk yolunda hedefe adım adım ilerliyoruz. Ligde yaptığımız 7 maçta 16 puan topladık. Kaybettiğimiz puanlar şansızlık oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in destekleri için kendisine teşekkür ediyorum. 3 ligde mücadele ederken ekonomik nedenlerde Erzurumspor'un kapanmasından dolayı üzüntü duyduk. Erzurumspor’un yerini şimdi Erzurum Büyükşehir Belediyespor aldı. Herkes bunu kabullenmeli. Bu yolda tüm Erzurumlulardan desteklerini esirgememelerini istiyoruz.” dedi. Aydın, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un başarısıyla geçmiş yıllardaki Erzurumspor’un ihtişamlı günlerine talip olduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.