İlçeler Haber Girişi : 28 Haziran 2016 19:35

Başkan Bulutlar, Şehit Aydemir'in ailesiyle iftar açtı

Başkan Bulutlar, Şehit Aydemir'in ailesiyle iftar açtı
Merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 19 Ağustos 2015 günü PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir'in ailesiyle iftar açtı.
Erzurumajans-Merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 19 Ağustos 2015 günü PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir'in ailesiyle iftar açtı.

Şehit Metin Aydemir'in Yunus Emre Mahallesinde oturan ailesine iftarda konuk olan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ailenin acısına bir kere daha ortak oldu. Başkan Bulutlar, "Kayıpları asla geri getiremeyiz. Ama onların yanlarında olmak acılarına bir nebze ortak olmak istedik. Onların evladı bizim de evladımız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Bulutlar'ı evlerinde ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Şehit Metin Aydemir'in babası Tahsin Aydemir ise "Yaşadığımız büyük acıda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, varlığıyla bizlere hep güç ve destek veren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı Ramazanda günü iftar sorfrasında ağırlamaktan onur duyduk. Başkanımıza bir kere daha bizleri yalnız bırakmadığı evimizi onurlandırdığı için teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.