İlçeler Haber Girişi : 15 Nisan 2013 18:51

Başkan Bulutlar Nakış Evleri'nde

Başkan Bulutlar Nakış Evleri'nde
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde Nakış Evler sakinleriyle bir araya geldi.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde Nakış Evler sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında vatandaşların ve Site sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Bulutlar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Palandöken Belediyesi'nin yerine getirdiği faaliyetler ve bundan sonraki süreçte gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Başkan Bulutlar," Belediye olarak son dört yıldır yaptığımız tüm çalışmaların merkezin de insan var. Bizim siyaset anlayışımız kimseyi ayırmadan herkese, her kesime sevgiyle bakmak ve milletimize hayırlı hizmetler kazandırmaktır. Bizim için değerli olan insandır. Her zaman daha yeni daha hayırlı hizmetler vardır ve biz onları yapmak için çalışıyoruz. Bugün Yıldızkent semtimiz de çok değerli arsaları kimseye vermedik ve yeşil alan olarak ihdas ettik. Bu yeşil alanları tek tek yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Erzurum da ilk ve tek olan Hanımlar Çarşısı yapımına başladık. Yıldızkent semtimiz de belediyemizin sorumluluğundaki cadde, sokak ve bulvarlarında Asfalt, kaldırım, karo, bordür, kilit taş, doğal granit taş çalışmalarımızı yüzde 95 tamamladık. Belediye olarak ilçemizin merkezin deki batı kısmın da yer alan Yıldızkente bunları yaparken doğu kısmı olan Yunus Emre Mahallesine ise rekreasyon alanı ile birlikte Kültür Merkezi ve Kapalı Spor Salonu inşa ediyoruz. Bunu söylüyorum çünkü ilçeyi nasıl kucakladığımızı bilmenizi istedim. Belediyemiz artık ayaklarının üzerin de durmasını ötesin de koşar bir hale geldik" dedi.

Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi ve Site sakinleri bugüne kadar Belediye Başkanı Orhan Bulutların kendilerini yalnız bırakmadıklarına dikkati çekerken şunları dile getirdiler: " Nakış Evler sakinleri olarak ve mahalle sakinleri olarak belediyenin çalışmalarından son derece memnunuz. Yaptığı çalışmanın ötesin de sayın başkan halkın içinde sorunları dinliyor çözüm üretmeye çalışıyor. Fikiri alışverişinde bulunarak bizleri önemsiyor. Bu bile bizler için çok önemli halkın için de olan bir isim" şeklinde konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.