Bölge Haber Girişi : 18 Ağustos 2010 08:20

Başkan Cengiz'den çat kapı iftar turu!..

Başkan Cengiz'den çat kapı iftar turu!..
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile AK Parti Aziziye ilçe teşkilatı tarafından birlikte düzenlenen iftar programları devam ediyor.

Erzurum Ajans- Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül, Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ve Belediye Meclis Üyesi Serap Kurtuluş ile birlikte 200 Evler Mahallesi’nde ikamet eden Kerem Kubat’ın iftar sofrasına konuk oldu.

 
Ramazan ayının, birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşma ayı olduğunu ifade eden Başkan Fatih Cengiz, “İlçe kadın kollarımız tarafından hazırlanan yemeklerle birlikte hemşehrilerimize ‘çat kapı’ yaparak, iftar sofrasında bir araya geliyoruz. Bu mübarek huzur ayında iftar sofrasını paylaşmak, hemşehrilerimizle hasbihal olmaktan büyük mutluluk ve keyif alıyoruz. Belki hayatımızın en anlamlı ve de en güzel iftarlarını yaşıyoruz.” dedi.
 
3 çocuğu ve eşiyle birlikte yaşayan Kerem Kubat’a geçtiğimiz yıl da akülü araba hediye ettiklerini hatırlatan Başkan Cengiz, “Biz her hemşehrimize ulaşmayı, onların sorunlarını paylaşmayı ve onlarla bir arada bulunmayı arzu ediyoruz. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça, gerek istişare toplantıları ve gerekse esnaf ziyaretleri ile hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.