Bölge Haber Girişi : 10 Ocak 2010 16:03

Başkan Cengiz'e AKPli kadınlardan tablo!..

Başkan Cengiz'e AKPli kadınlardan tablo!..
AKP Aziziye İlçe Kadın Kolları ile Erzurum Ev Hanımları Eğitim ve Araştırma Derneği üyeleri Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir'i ziyaret ettiler.

Erzurum Ajans-AKP Aziziye İlçe Kadın Kolları ile Erzurum Ev Hanımları Eğitim ve Araştırma Derneği üyeleri Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir'i ziyaret ettiler.

AKP Aziziye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile Erzurum Ev Hanımları Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Zuhal Hancığaz, bir süre önce Konya'daki Şeb-i Arus törenleri için düzenledikleri geziden getirdikleri tablolardan Başkan Cengiz ile Özdemir'e hediye ettiler.

46 kişilik bir grupla Konya'ya çıkarma yaptıklarını dile getiren Mualla Turan Saykal, gezide Konya'daki tarihi ve turistik yerlerin yanında Göreme ve Ürgüp ile Kayseri'yi de gezdiklerini belirterek, katılımcılar açısından oldukça verimli bir gezi olduğunu ifade etti.

CENGİZ VE ÖZDEMİR'E TEŞEKKÜR

Başkan Cengiz ile Özdemir'e düzenlenen geziye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Saykal, "AK Parti iktidarıyla birlikte siyaset içinde kadınların etkinliği her geçen gün artmaktadır. İlçe kadın kolları teşkilatı olarak Erzurum Ev Hanımları Eğitim ve Araştırma Derneği ile birlikte düzenlediğimiz gezi çok verimli geçtiği gibi, katıldığımız etkinlik ve gezdiğimiz tarihi yerler, hayatımızda oldukça anlamlı izler bırakacak türdendi. Katılan tüm hanımların oldukça mutlu olduğu bu geziye desteklerinden dolayı belediye başkanımıza ve il genel meclisi başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

CENGİZ: PROJELERİMİZDE HANIMLAR ÖNEMLİ YER TUTUYOR

Kadın Kolları üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, "Aktif siyasette her geçen gün etkinlikleri artan kadınların sosyal ve kültürel amaçlı faaliyetlerde boy göstermeleri oldukça sevindiricidir. Belediye olarak yaptığımız sosyal projelerde hanımlar önemli yer tutuyor. Hazırladığımız projelerde ve yaptığımız çalışmalarda onlara aktif görev yüklediğimiz gibi, bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışma ve etkinliklerle de iftihar ediyoruz. Onların hazırladıkları projelere destek olmayı da görev kabul ediyor, başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR: YAPILAN HER GÜZEL ÇALIŞMADA MUTLAKA KADIN ELİ VARDIR

Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir de, ülke genelinde olduğu gibi Erzurum'da da gerek il genel meclisi ve gerekse belediye meclislerinde kadınların etkin görevlerde bulunduklarını hatırlattı. Şehirde yapılan her çalışmaya mutlak süratle kadın eli değdiğine dikkat çeken Özdemir, "Yapılan güzel çalışma ve etkinliklerin oldukça fazla olması siyasi arenanın her safhasında kadınların boy göstermelerinden kaynaklanmaktadır. Yönetim kademelerinde olan bizlere ise, onlara destek olmak ve yaptıkları etkinliklerde yanlarında olmak düşer. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üzerimize düşeni fazlasıyla yapmayı taahhüt ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.