Erzurum Haber Girişi : 17 Mart 2012 16:20

Başkan Kaya'dan taziye mesajı

Başkan Kaya'dan taziye mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya Afganistan’ın başkenti Kabil’de helikopter kazası sonucu 12 askerin şehit olması üzerine bir taziye mesajı yayınladı.
Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya Afganistan’ın başkenti Kabil’de helikopter kazası sonucu 12 askerin şehit olması üzerine bir taziye mesajı yayınladı.
Aralarında Erzurumlu Binbaşı İsmail Cem Yakınlar ve Uzman Çavuş Onay Vurucu’nun da bulunduğu 12 Türk askerimizin şehit olduğu haberi, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Başkan Kaya, Afganistan'ın başkenti Kabil'de helikopterin düşmesi sonucu 12 askerin olmasına ilişkin, "Türk Milleti olarak acımız çok büyüktür. Türk askerinin vatan savunmasının yanında, Afganistan ve diğer yerlerde katıldığı barış tesisi ve koruma operasyonlarında da büyük fedakârlıklar göstermektedir" dedi.
Başkan Kaya, elim kazada şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere, Türk Milleti ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı diledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.