Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2010 01:43

Başkan Korkut, Dadaşköy'de...

Başkan Korkut, Dadaşköy'de...
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin, Dadaşköy mahallesinde incelemelerde bulundular.

Erzurum Ajans-Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin, Dadaşköy mahallesinde incelemelerde bulundular. Dadaşköy’ün sorunlarını yerinde inceleyen Korkut, muhtar İslam Yıldırım’dan da mahallenin sorunlarını dinledi.

Beledeyiyeliği düşürüldükten sonra mahalleye dönüşen ve Yakutiye Belediyesine bağlanan Dadaşköy’e mahalle gezisi düzenleyen Ali Korkut, Muhtar İslam Yıldırım’ın da yüzünü güldürdü. Beraberinde Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan ve Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin ile birlikte sorunları yerinde tespit eden Ali Korkut, “Dadaşköy mahallemiz de diğer mahallelerimiz gibi bizlerden hizmet bekliyor. Yakutiye Belediyesi olarak her mahallemizin sorunlarını çözmek, halkımızın ihtiyacı olan hizmeti vermekle yükümlüyüz. Vatandaşlarımız ile konuştuk, istek ve beklentilerini dinledik. Sorunları ve istekleri not ettik. Yaz sezonunda burada da çalışmalarımız olacak. Gayretli ve sürekli hizmet isteyen bir muhtarımız var. İslam Yıldırım arkadaşımız mahalle halkının talep ve isteklerini zaten sürekli eşik aşındırarak istiyor” dedi.

Muhtar İslam Yıldırım, “Belediyelikten mahalleye dönüşen Dadaşköy halkı endişeliydi. Bağlandığımız belediye bizi umursamaz, hizmet vermez. Başkanımızın kapısını sürekli aşındırdım, çok hizmet geldi. Eksikliklerimizi tamamladık, ancak fazlasını da istiyoruz. Belediye döneminden daha iyi hizmet aldığımızı söylemeliyim. Başkanımız çok sağolsun” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.