Bölge Haber Girişi : 24 Şubat 2010 18:04

Başkan Korkut açılımı anlattı!..

Başkan Korkut açılımı anlattı!..
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, beraberinde Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin ve parti yöneticileriyle köy/mahalleye dönüşen Altunbulak ve Çayırca köylerine giderek vatandaşlarla görüştü.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, beraberinde Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin ve parti yöneticileriyle köy/mahalleye dönüşen Altunbulak ve Çayırca köylerine giderek vatandaşlarla görüştü. Köy kahvehanesinde halkla toplantı yapan Korkut, sorun ve şikayetleri dinledi. Köylüler karşılarında belediye başkanını görmekten memnuniyet duyduklarını söylediler.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin ve bir grup partiliyle birlikte belediyeye bağlı köylere geziler düzenledi. 33 köyün tamamına giderek halkla buluşacağını belirten Korkut, “Seçim öncesi oy istemek için gittiğim köy/mahallelerimize koltuğa oturduktan sonra da gidiyorum. Gitmeye de devam edeceğim. Sorunları yerinde görmek ve onlarla sohbet etmek istiyorum. Altunbulak ve Çayırca ilk sıradaydı, ancak belediyemize bağlı 33 köy/mahallenin tamamını gezeceğim. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Şehir merkezinde ciddi çalışmalarımız var. İmkanlarımız kısıtlı, buna rağmen köy/mahallelerimizin iç bağlantı yollarını yaptık, bazı köylerde dış yolları yaptık. Bu yaz sezonunda da eksiklerin giderilmesine uğraşacağız” dedi.
AÇILIMI ANLATTI
Köy kahvehanesinde halkla bir araya gelen Korkut ve Şahin, gündeme dair sorunlarla ilgili de konuşma yaptılar. Korkut, halkın önceki dönemlerde yaşananları unutmaması gerektiğinin altını çizerken, açılım projesine de destek istedi. Terörün çok pahalıya mal olduğunu anlatan Korkut, “Başbakanımızın önemle üzerinde durduğu açılım projesi mutlaka tamamlanmalıdır. Biz Kürtlerle kardeşiz, kan bağımız var. Dillerini öğrenmek istiyorlarsa öğrenecekler. Bir teröristin devlete maliyeti 15 milyon. Bu paranın ülkeye yatırım olarak döndüğünü düşünün. Mutlaka bu terör bitmelidir. Terör biterse önümüz açılacaktır. O zaman Türkiye’yi kimse tutamaz” şeklinde konuştu.
Köy kahvesinde açılım projesiyle ilgili vatandaşlara kitapcık dağıtıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.