Erzurum Haber Girişi : 18 Şubat 2014 16:35

Başkan Küçükler: Ekmek 75 kuruş oldu

Başkan Küçükler: Ekmek 75 kuruş oldu
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler`in girişimleri sonucu ekmeğe yapılan zam geri alındı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler`in girişimleri sonucu ekmeğe yapılan zam geri alındı. Erzurum`da ekmek eskiden olduğu gibi yine 75 kuruştan satılacak.

Erzurum Fırıncılar Odası Başkanı Remzi Keteci, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat`la birlikte Başkan Küçükler`i makamında ziyaret etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, her iki başkanla konuyu görüştüklerini belirterek, "Sayın Keteci ekmek zammını geri çektiklerini ifade ettiler. Bundan büyük bir memnuniyet duyduk. Şehrimiz orta sınıf insanların yaşadığı bir kenttir. Yapılan zam halkımızın ekserisinde memnuniyetsizliğe yol açmıştı. Şu da bir gerçek: Son haftalarda başta un fiyatları olmak üzere, ekmek girdisinde zamlar oluştu. Fırıncı esnafımızın maliyetleri arttı. Bu gerçeğe rağmen Sayın Keteci`nin üyelerini ikna etmesi ve zammı geri çekmeleri bir fedakârlıktır. Duyarlı davranışları için kendilerine şahsım ve halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Küçükler, zammın geri alınmasıyla birlikte belediyenin ekmek üretiminden vazgeçtiğini de belirtti.

Küçükler, "Zamdan sonra gerekli hazırlıklarımızı yapmıştık. Ekmek Fabrikamızın revizyonunu tamamlamış durumdaydık. Bu hafta ekmek üretimine başlıyorduk. Ancak artık gerek kalmadı" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • fatih sayın 01 Ocak 1970 02:00

    halkın ekmeğini kesmeyin

  • ibrahim ertürk 01 Ocak 1970 02:00

    halk ekmek fırınımızın açılmasını istiyoruz bütün büyük şehirlerde olduğu gibi Erzurumumuzdada halk ekmek fabrikasının olmasını istiyoruz

  • halim polat 01 Ocak 1970 02:00

    halk ekmek fırınımızın açılmasını istiyoruz

  • R. BAYINDIR 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz:SAYIN BAŞKAN SAKIN BU DEZGAHA GELME FIRINI AÇ VE GEÇİCİ SÖZLEŞMELİ PERSONELLE ŞALIŞTIR ÇÜNKÜ BUNLAR HER CANI SIKILDIKÇA ZAM YAPACAK HERKES SENİN GİBİ MERMAMETLİ OLMAYABİLİR.

  • o.akın 01 Ocak 1970 02:00

    Kötü yönetimlerin Erzurum halk Ekmek Fabrikasına gereğinden fazla personel istihdam edilerek zarar etmesi nedeniyle Erzurum halk ekmeğin kapatılarak Erzurum halkını fırıncıların insafına bırakılması, şimdide fırıncı odasının yüksek fiyatı düşürerek Erzurum Halk ekmek Fabrikası açılmasının engellenmesi ile tekrar halkın Fırıncıların insafına bırakılmasını yanlış buluyorum ben Erzurm halk ekmeğin ekmek üretmesini ve fakir halkın makul bir fiyat ile ekmek yemesinden yanayım...........

  • koto 01 Ocak 1970 02:00

    ya böyle ince konularda vatandaştan yana daha önceleri olsaydınız belki bir 5 yıl daha kalırdınız..