Erzurum Haber Girişi : 12 Eylül 2012 13:30

Başkan Küçükler, yine tweetledi

Başkan Küçükler,  yine  tweetledi
Erzurum'da cenazeler nereden kalkacak... Kayak Merkezleri'ne sürpriz talip!.. Ve daha neler neler... İşte başkanın tweet günlüğünden seçmeler...
Erzurum Ajans-Furkan NEHRİ'nin haberi-Erzurum'da artık cenaze namazlarına yeni bir düzenleme yapılıyor. Milyonlarca lira harcanarak yaptırılan ancak yatırımcı çekemeyen kayak merkezlerine de sürpriz bir talip çıktı. Erzurum, ayrıca Havuzbaşı, Aziziye Anıtı'ndan sonra yeni bir 'kent meydanı'na kavuşuyor. İşte bu birbirinden çarpıcı bilgilerin tamamını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler resmi twitter hesabını izleyen 748 takipçisiyle paylaştı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Başkan Küçükler, Erzurum kamuoyunu yakından ilgilendiren son derece önemli 'tweet'ler attı.

KAYAK MERKEZLERİNE TALİP


Erzurum'un kış turizm yatırımlarını 'başarısız' bulduğunu ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin açıklamalarıyla ilgili düşüncelerini soran bir takipçisine Başkan Küçükler şu cevabı verdi:  Bölge bizim alanımızda değil; bize devredilmesi için çalışma yapıyoruz. Bize devredilince gereğini yaparız. Aylardır uğraşıyoruz. Ayrıca bizim alt yapımız daha iyi. Bizde işletim sorunu var. Belediyeye mutlaka devri gerekir. Ayrıca Palandöken'de Belediyemizce Günübirlik Tesis yapımı için Turizm Bakanlığından yer talebinde bulunduk.

TEBRİZKAPI'YA YENİ KENT MEYDANI


Takipçileriyle sohbet eden Başkan Küçükler, Narmanlı Camii etrafında yeni bir meydan daha kurulacağını açıkladı. Bu meydan sayesinde artık her camiden cenaze kaldırılmayacağını da söyleyen Başkanı Küçükler, şunları söyledi:  Şehrimize yeni bir meydan daha kazandırıyoruz. Narmanlı Camii önündeki meydan çalışmamıza başladık. Şehrimize hayırlı olsun. Artık her camiden cenaze kaldırılmayacak. Bu da trafiği önemli ölçüde rahatlatacak. Bu meydan, aynı zamanda Yakutiye bölgemizdeki tüm cenaze namazlarının kılınabileceği şekilde dizayn ediliyor. (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • AHMET POLAT 01 Ocak 1970 02:00

    YAV ALLAH RIZASI İÇİN BU MEYDANLARI BIRAKIN ERZURUMUN REZİL OLAN YOLLARINA BAKIN KÖY YOLARI ERZURUM MERKEZDEN İYİ BEN HİLALKENT SEMTİNDE OTURUYORUM BELEDİYE OLARAK HİÇ BİR YATIRIM YOK HEP YATIRIMLAR YILDIZKENT KAYAK YOLU HERHALDE BURALARDA PARTİ ÜYELERİNİN RANTI ÇOK UYANIN ERZURUM UYANIN HERŞEY RANT PARAPARA PARA BAKIN BİR YATIRIM BUTARAFLARA YAPILIYORMU HERHALDE SİYASETÇİLERİN BU BÖLGELERDE ARSASI YOK BİZ İYİ BİLİYORUZKİ DİNDE PARA İMANDA ...............

  • mehmetzeki 01 Ocak 1970 02:00

    sana değil seni oraya getiren siyasilere beddua ediyorum.sebebini şehri gez görürsün.biliyorumki içme suyunda çeşme suyu değildir.ne dediğimi anladınız.

  • der beder 01 Ocak 1970 02:00

    süper zeki insan orda cenaze namazını kılar çaykara caddesinde 1 senedir açmış olduğu çukurada gömeriz artık. boş işlerinnen uğraşma yolları altyapıları yap. günahtır bu millete 10 senedir oturduğun yerden ..... olmayan hizmetler yappppp

  • hüseyin 01 Ocak 1970 02:00

    trafiği rahatlatmak için önce yolları asfaltla meydan yapmakla trafik rahatlamaz. Bu nasıl büyükşehir yollar köstebek yuvasına dönmüş. yollar dururken kaldırım taşlarını değiştiriyorsunuz kim bilir kimleri zengin etmek için.

  • DADAS 01 Ocak 1970 02:00

    YA SAYIN BASKAN ORTADA NE VAR ALMISSIN ONUNE BIR BILGISAYAR YAZ DA YAZ NE YAPTIN ONU SOYLE YETER ARTIK HAYALI BOS BOS SEYLER YAZIP DURMA