Erzurum Haber Girişi : 19 Mart 2014 18:46

Başkan Küçükler basına veda etti

Başkan Küçükler basına veda etti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, kentte görev yapan gazetecilerle son kez bir araya gelerek, 10 yıldır sürdürdüğü görevini şeref ve onurla yürüttüğünü ifade etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, kentte görev yapan gazetecilerle son kez bir araya gelerek, 10 yıldır sürdürdüğü görevini şeref ve onurla yürüttüğünü ifade etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Müceldili Konağı'nda düzenlediği basın toplantısında, şehirde görev yapan gazetecilerden helallik istedi. Erzurum'daki ulusal ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Küçükler, veda toplantısında 10 yıllık görev süresini değerlendirdi. Küçükler, "10 yıldır şeref ve onurla yürüttüğüm başkanlık görevini bırakacağım. Yeni seçilecek olan belediye başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum. Biz görev süremiz boyunca ilkelerimizden asla taviz vermemeye çalıştık. Güzel günler geçirdik" dedi. Görev süresi boyunca şehre büyük hizmetler yaptığını anımsatan Küçükler, şu görüşlere yer verdi: "Görev süresince güzel işler yaptık. 10 yıl önce göreve gelirken Erzurum'da doğalgaz, su sorunu, otopark gibi konuların konuşuluyordu. Bu şehirde bir tane bile otopark yokken yer altı ve yer üstünde 5 tane otopark yaptık. Atık su arıtma tesisini hizmete sunduk. Et entegre tesisi bitmek üzere. Biz reklam işini bilemedik. Şu gün itibarıyla hizmete girmiş olan ama henüz resmi bir açılış yapmadığımız ve yapamayacağımız 2013 yılında yapmış olduğumuz işler toplamı 60 trilyon 400 milyar liradır."
Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin şuan itibariyle borcunun bulunmadığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün itibarıyla bu ay da dahil olmak üzere vergi dairesine, SGK'ya primlerimizi yatırmışız, tek bir kuruş borcumuz bile yok. Şuan kasamızda ciddi bir rakam para da var. Bir kuruş borcumuz yok, paramız da var. Memurumuza maaş, ikramiye, prim borcumuz yok. Görev süremiz içerisinde alnımızın akıyla başımız dik bir şekilde görevi bırakıyor olmak bizim için mutlulukların en güzelidir. Kendi dönemimizde elde ettiğimiz tapusu bizde olan 600 trilyon liranın üzerinde gayrimenkul bırakıyoruz. 30 Mart akşamına kadar ne yapılması gerekiyorsa 31 Mart'ta da görevimize devam ediyormuş gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz."

"30 MART NEDEN ÖNEMLİ?"


Yerel seçimlerin önemine dikkati çeken Başkan Ahmet Küçükler, Erzurum'un siyasette bir parametre olduğunu hatırlattı. Küçükler, şöyle konuştu:

"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan miting için Erzurum'a gelecek. Bu miting de Erzurum için çok önemli, biz çok önemli buluyoruz. Çünkü 30 Mart seçimleri aslında ülkemiz için, şehrimiz için çok önem arz ediyor. 30 Mart seçimleri sadece bir basit belediye başkanlığı seçimleri mantığında da değildir. Artık AK Parti'nin 11 yıldan beri yaptığı kazanımlarına, ülkedeki başarılarına 'Devam mı, tamam mı?' denileceği bir oylama boyutuna gelmiştir. O yüzden biz AK Parti'nin daha fazla önünün açılabilmesi, daha fazla hizmet yapılabilmesi için 30 Mart seçimlerini çok önemli buluyoruz. Parti olarak da ciddi çalışmalar yapıyoruz. Artık yeni şeyler konuşulması gerekir. Mehmet Sekmen Beyefendi'nin her zaman arkasında oldum. İnşallah AK Parti Erzurum'da ve Türkiye'de bayrağını dalgalandırır."

"SONUNA KADAR ERZURUM"


Küçükler, toplantıda bir gazetecinin, "Kentten ayrılmayı düşünüyor musunuz" şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı: "Bu şehir hepimizin. Bu şehirli olmaktan onur duyuyorum. Kendi memleketimde yaşamak benim için mutlulukların en güzelidir. Onun için başka bir şehirde yaşamayı düşünmüyorum. Ben Erzurumlularla çok iyi bir diyalog kurdum. Çarşıda pazarda alnım ak, başım dik geziyorum. Hemşerilerim çok ilgi ve alaka gösteriyor. Sonuna kadar Erzurum... Biz hiçbir zaman vatandaşımızı kandırmadık. Çok samimi hareket ettik. Suyumuz ülkemizde temizlik bakımından ilk beşte yer almaktadır. Kaliteli bir suyumuz var. Amerika, Avrupa ve Dünya standardına göre suda problemin çıkmadığı kayıt altına alındı." Görev süresi boyunca kimseye zulmetmediğini hatırlatan Küçükler, toplantı sonunda kentte görev yapan gazetecilerden helallik istedi. Gazeteciler de halkın başkanına hakkını helal etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KTO 01 Ocak 1970 02:00

    BAŞKAN ERZURUMA HİÇ BİR ŞEY YAPAMADIN YANARIM YANARIM ONA YANARIM.YEDİĞİN İÇTİĞİN SANA KAR KALDI