Bölge Haber Girişi : 09 Ağustos 2010 00:07

Başkan Küçükler çalışmaları denetledi!..

Başkan Küçükler çalışmaları denetledi!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, çalışmaları yerinde denetledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, çalışmaları yerinde denetledi.

Ana arterlerde ve mahallelerde andezit taş, kaldırım, refüj, kanal ve çevre düzenlenmesi gibi bir çok alanda çalışmalarını hızlandıran Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekiplerini Başkan Küçükler, yerinde denetledi.

Başkan Küçükler, yapılan çalışmaların halka hizmetle birlikti modern ve yaşanabilir bir kent yaratmayı amaçladıklarını belirterek, Erzurum’un estetik görüntüsünün tamamen değişeceğini ve alt yapı sorununun çözüleceğini söyledi.

Alt yapı sorununu gidermek için çalışmalara hız veren Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü ekiplerinin 2010 yılı içerisinde alt yapı çalışmasında büyük bir mesafe kat edeceklerini hedeflediklerini aktaran Başkan Küçükler, “Yapılan bu çalışmayla birlikte Erzurum’un alt yapı sorunun giderileceğiz. Çalışmalarla birlikte mahalle ve sokaklarda altyapı ve şebeke yenileme çalışmaları da en kısa zamanda giderilmesi için hizmet seferberliği sürüyor.” dedi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2011’e giderken bu çalışmalar sonucunda Erzurum’un güzel bir estetiğe kavuşması için böylesi bir hizmet seferberliği başlattıklarını belirterek, “Yıllardan beri biriken bu kentin sorunlarını en kısa zamanda ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Halkımızla el ele vererek başlattığımız bu hizmet seferberliğiyle birlikte ilimizi en kısa zamanda modern bir kente dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra kültürel, sosyal, belediyecilik anlayışıyla çalışma yürütüyoruz. Şehrimizin kültürel, sosyal aktiviteleri artırmak ve kadınlarımıza,.gençlerimize ve engelli vatandaşlarımıza yönelik ciddi anlamda projelerimiz ve çalışmalarımız. Yerel yöneticilik anlayışımızla bu halkın tüm sorunlarına cevap olmak ve bu halkla beraber şehirle ilgili kararları alan belediyecilik anlayışımızla kentin sorunlarını en kısa zamanda halkımızın sorunlarını en aza indirme umuduyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.