Bölge Haber Girişi : 09 Ağustos 2010 00:07

ERBİDER Erzurumspor'a talip!..

ERBİDER Erzurumspor'a talip!..
İstanbul Erzurumlular Derneği (ERBİRDER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Toraman, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Bakır'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Erzurum Ajans-İstanbul Erzurumlular Derneği (ERBİRDER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Toraman, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Bakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İstanbul Erzurumlular Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman ve Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Perktaş’la beraber doğup, büyüdüğü Pasinler’e ziyaretler düzenledi. Toraman, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında ERBİRDER başkanı Osman Nuri Toraman Erzurum’da da başta Erzurum Valimiz Sebahattin Öztürk’e de ziyarette bulunduklarını, Erzurum’a gelişlerinin nedenlerinin sahipsizlikten dolayı kapısına kilit vurulan Erzurumspor’u kaderine terk edilmişliğine son bulmak için İstanbul ERBİRDER olarak talip olduklarını söyledi.

Toraman, yönetim kurulunda olsun, gerekse de önemli büyüklerimizle görüşmeler yaparak Erzurumspor’a talip olduklarını, Erzurum’a da bir takım kişilerle görüşerek Erzurumspor’un sorunlarını birinci ağızlardan dinlediklerini, takımı düştüğü yerden kaldırabileceğimize inandığımız içinde kulübe talip olduklarını ifade etti.

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır, İstanbul Erzurumlular Derneği Başkanı Osman Nuri Toraman’ın ve Yönetim Kurulu üyesi Ünal Perktaş’ın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum’un kanayan yaralarından biri olan Erzurumspor’un sorunlarının biran önce çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.