Bölge Haber Girişi : 05 Mayıs 2011 00:11

Başkan Küçükler esnafla buluştu!..

Başkan Küçükler esnafla buluştu!..
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Mahallebaşı esnafının dertlerini dinledi. Esnaf gezileri kapsamında bugün de Mahallebaşı esnafına çıkarma yapan Başkan Küçükler, esnaf temsilcileri ile bir araya geldi, sıkıntılarını dinledi.

Belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Ahmet Küçükler, esnafın, görüş ve önerilerini dinledi. Erzurum’da yürütülmesi planlanan belediyecilik hizmetleri hakkında esnafla fikir alışverişinde bulanan Küçükler, bölgede yaşanan sorunlara en kısa sürede çözüm üreteceklerini kaydetti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Küçükler, göreve geldiği günden bu yana halkın içinde olmaya önem verdiğini söyledi. Başkan Küçükler, “Ben, Erzurum’a hizmet için talip oldum. Makam ve mevki için değil. Beni görevlendiren hemşerilerimi asla unutmadım. Erzurum’u koltuktan değil, halkın içinde halkla birlikte yönetmek istiyoruz” dedi.

Halka hizmetin Hakka hizmet etmek şiarıyla yola çıktıklarını dile getiren Küçükler, yerel yönetimlerin hiçbir ayrıma tabii tutmadan vatandaşa hizmet vermesi gerektiğinin altını çizdi. Küçükler, halka hizmetin ibadet olduğunu vurgulayarak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Mesaimin yarısını halkın içinde geçirmeye çalışıyorum. Fakat halkımızın rahat edebileceği ortamları da oluşturmak zorundayız, onun için fırsat buldukça vatandaşlarla iç içe olmak adına esnafımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Gördüğümüz sorunları anında not alarak çözüme gitmeye gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda halkın içinden geldiğimizi her zaman ifade ediyoruz. Her fırsatta yine halkımızla iç içe olup sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. Onun için esnafımızdan ve halkımızdan kopmadan halkımızın da görüşleri alınarak hizmetlerimizi devam ettirmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, mesailerinin büyük bir bölümünü şehre kalıcı yatırımlar yapmaya harcadıklarını dile getirerek, “Bir yandan yapılıyor bir yandan başka faaliyetler olduğu için eksikliklerimiz ortaya çıkıyor. Bizim görevimiz bu eksiklikleri gidermektir. Onun için gayret gösteriyoruz. Gün geçtikçe şehrimizde yaptığımız yatırımlarla Erzurum’da yaşam standartları artacak ve milletimiz daha rahat imkanlara kavuşmuş olacak” dedi.

Başkan Küçükler, imkan bulduğu zamanlarda halkla birlikte olmaya gayret ettiklerini ve önümüzdeki süreçte de bu şekilde olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.