İlçeler Haber Girişi : 26 Haziran 2012 18:15

Başkan Küçükler'e afişli teşekkür

Başkan Küçükler'e afişli teşekkür
Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent’teki Çamlıca Konakları’nın sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e afişle teşekkür etti.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent’teki Çamlıca Konakları’nın sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e afişle teşekkür etti. Çamlıca Konakları’nda bir süredir devam eden asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Prof. Dr. İhsan Doğramacı Bulvarı’na teşekkür afişi astıran konak sakinleri, bu bölgede yürütülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e teşekkür ettiler.
Çamlıca Konakları’nın sakinlerinden Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu da, Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum’da devrim niteliğinde çalışmalara imza attığını belirterek, şehrin marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in, Erzurum’un yaşadığı gelişim ve değişim sürecine çok büyük katkılar sunduğunu vurgulayan Hınıslıoğlu, özellikle tarihi eserlerinin etrafının açılması ve kentsel dönüşüm faaliyetlerinin atılmış çok önemli adımlar arasında bulunduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediyesi’nin, sorumluluk alanlarına yönelik olarak yürüttüğü her çalışmanın takdir topladığının altını çizen Hınıslıoğlu, Çamlıca Konakları’nın da, Büyükşehir Belediyesi sayesinde önemli bir eksiklikten kurtulduğunu kaydetti.
Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hınıslıoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Avukat Sayın Ahmet Küçükler’e, Erzurum’a verdiği hizmetler ve yaptığı yatırımlardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet atmaca 01 Ocak 1970 02:00

    Çok ucuz bir reklam bu... küçük ve çok küçük reklam.... halka mı hizmet yoksa varlıklı insanlaramım. zenginler külübü.....

  • HACI 01 Ocak 1970 02:00

    ÇOK KOMİK BİR DURUM DADAŞKENTİN BELEDİYE BAŞKANI YOKMU VEYA VARDA ÇALIŞMIYORMU? BU DURUM YAKIŞIK ALMAYAN HİYERARŞİYE AYKIRI Bİ DURUM EĞER BİR TEŞEKKÜR EDİLECEKSE HER İKİSİNEDE EDİLMELİ BU DURUMDA KENDİ İLÇESİNİN BELEDİYE TEŞKİLATINI ES GEÇEN GÖRMEZDEN GELEN ÇAMLICA KONAKLARI SAKİNLERİNE BU DURUMU GÖZDEN GEÇİRİP YENİ BİR AFİŞ ASMALARINI TAVSİYE EDERİM ... ÇOK AYIP ÇOOOOK BU YORUMDAN ŞU DURUM ÇIKMASIN HER İKİ BAŞKANDA BENİN HISIM AKRABAM DEĞİL SADECE YAKIŞAN AFİŞİN HER İKİ BAŞKANIDA İFADE ETMESİ DÜŞÜNCESİNDEYİM.. H.R.B.