Erzurum Haber Girişi : 31 Ekim 2016 21:57

Başkan Sekmen, Gazilere verilen binayı gezdi

Başkan Sekmen, Gazilere verilen binayı gezdi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vatani görevlerini yaparken çatışmalarda ya da kazalarda yaralanıp tekerlekli sandalyeye mahkum olan gazilerin derneklerine rahatlıkla gidip, gelebilmeleri için örnek bir davranışta bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vatani görevlerini yaparken çatışmalarda ya da kazalarda yaralanıp tekerlekli sandalyeye mahkum olan gazilerin derneklerine rahatlıkla gidip, gelebilmeleri için örnek bir davranışta bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, 7 yıldır asansörü olmayan bir binanın 6'ncı katında bulunduğu için engelli gaziler derneklerine gidemiyor, uzaktan bakıyordu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kale etrafında yapılan açık hava müzesi içerisinde kalan ve bahçesi olan tarihi bir binayı derneğin kullanımına tahsis etti. Dernek Başkanı Recep Akgül, "Artık derneğe gelemeyen üyemiz kalmayacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beraberinde İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Şennur Arınç Akkuş, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Burhan Salın ile birlikte Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığına verilen ve inşaatı devam eden binayı gezerek yetkililerden bilgi adı. Sekmen, hizmet binasının kısa sürede tamamlanıp kış gelmeden şehit yakınları ve gazilere teslim edilmesini istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.