Spor Haber Girişi : 17 Mayıs 2017 17:30

Başkan Sekmen'den maça davet

Başkan Sekmen'den maça davet
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Gümüşhanespor ile oynayacağı Spor Toto 2. Lig'den TFF 1. Lig'e yükselme final maçının yeri ve tarihi belli oldu.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Gümüşhanespor ile oynayacağı Spor Toto 2. Lig'den TFF 1. Lig'e yükselme final maçının yeri ve tarihi belli oldu. 

Palandöken Kartalları Birinci Lig'e yükselme maçı için 23 Mayıs 2017 Salı günü saat:20.00'de İstanbul Vodafone Arena'da Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, tüm taraftarları final maçına davet etti. 

Başkan Sekmen, şöyle dedi: "Mavi Beyazlı takımımızın Gümüşhanespor ile yapacağı final maçı, 23 Mayıs 2017 Salı günü saat:20.00'de İstanbul Vodafone Arena'da oynanacak. Bu büyük camiaya gönül vermiş tüm taraftarlarımızı, Dadaşları, hemşerilerimizi İstanbul'da yapılacak olan final maçına davet ediyorum. Gün takımımıza her zamankinden daha çok destek verme günüdür. Erzurumspor, Türk futbolunun markasıdır. Yurdun dört bir sathında bulunan gurbetteki hemşerilerimizi ve kadim şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızı İstanbul'da görmek istiyoruz. Bu büyük heyecana hepimizin ortak olması lazım... İnşallah Gümüşhanespor'u da yenerek Birinci Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu hedefe kilitlendik. Hemşerilerimizi İstanbul'da oynayacağımız maça bekliyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cem Kara 01 Ocak 1970 02:00

    Davet mi?Başkana bak,sanki Tebriz Kapı'dan havuz başına çağırıyor. Kardeşim İstanbul dediğin yer 1200 km. Her gelmek isteyene uçak kaldırtabilecek misin? Sivas, Kayseri,Trabzon olmaz mıydı. Hem yakın hem herkese her keseye uygun olurdu. Şehrin tarihini İstanbul'da yazmak isteyen kafa bu şehrin insanına ihanet ediyor haberiniz ola.

  • Vedat KARATAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Sivas, Kayseri, Trabzon yerine 1200 km. ötede İstanbul'a aldırmak hangi aklın ürünü? Buradan kalkan uçak sayısı belli. Uçağa binebilecek sayısı belli. Kamu kaynaklarıyla kaymaklı hizmet görecekler de belli. Peki asl olan taraftarı bu kadar yol tepmeye layık gören hangi zihniyet. Yakın illerde olsaydı, herkes arabasıyla minibüslerle gitseydi bu tarihe tanıklık etseydi fena mı olurdu. Hayr olsun. Yinede Hayr olsun.