İlçeler Haber Girişi : 31 Mayıs 2013 11:22

Başkan Ziyrek minik güreşçiyi kutladı

Başkan Ziyrek minik güreşçiyi kutladı
Sivas'ta yapılan 11-13 yaş Minikler Serbest Grup Müsabakalarında 29 kiloda mindere çıkan Furkan Gökçe, kilosunda ikinci oldu.
Erzurumajans-Sivas'ta yapılan 11-13 yaş Minikler Serbest Grup Müsabakalarında 29 kiloda mindere çıkan Furkan Gökçe, kilosunda ikinci oldu.

İkincilik madalyasıyla Kahramanmaraş'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan minik Furkan'ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Erzurum ve Oltu'yu en iyi şekilde temsil eden minik Furkan'ı büyük bir memnuniyetle karşıladı.

Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, "Ata sporumuz güreşi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Furkan'ı ve emeği geçenleri yürekten kutluyorum" derken her zaman spor ve sporcuların yanında olduğunu kaydetti.

Minik Furkan'ı başarısından dolayı kutlayan Ziyrek, minik pehlivana harçlık verdi. Güreş Antrenörü Erturan Ay ve İlçe Spor Müdürü Lokman Güney'e de teşekkür eden Başkan Ziyrek, bu tür başarıların elde edilmesi için her zaman destek vereceğini söyledi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.