Spor Haber Girişi : 20 Mart 2012 18:30

Basketbol gençler il birinciliğini DSİ kazandı

Basketbol gençler il birinciliğini DSİ kazandı
DSİ Spor Basketbol takımı gençlerde de şampiyon oldu.
Erzurum Ajans-DSİ Spor Basketbol takımı gençlerde de şampiyon oldu.
Basketbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Temsilcisi Semahattin Yıldız tarafından organize edilen Basketbol Alt Yapı Faaliyetleri Gençler Ligi İl Birinciliği 2011-2012 sezonu şampiyonu DSİ Spor Oldu.

Yeşil-beyazlılar 7 takımın katıldığı ve tek devreli lig usulüne göre oynanan şampiyona da şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. DSİ Spor, Yıldızlar ve Küçük Erkeklerden sonra Gençlerde de İl Birincisi oldu. Yeşil-beyazlı takım şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari İşler Şube Müdürü ve Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan’ın elinden aldı. DSİ Spor’un şampiyon olduğu Gençler Ligi’nde Yakutiye Gençlik ikinci olurken, Çelebi Spor Basketbol Takımı da üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren diğer takımların kupalarını da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.