Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2014 18:09

Basketbolda DSİ spor şampiyon

Basketbolda DSİ spor şampiyon
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası Yıldızlar Basketbol İl Şampiyonası sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası Yıldızlar Basketbol İl Şampiyonası sona erdi. DSİ Spor şampiyon oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüplerarası Yıldızlar Basketbol İl Şampiyonasında il birinci olan takım belli oldu. Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan ve altı takımın iştirak ettiği turnuvanın sonucunda DSİ Spor şampiyon oldu. Son 15 yıldır bileği bükülmeyen Yeşil-beyazlılar, bir kez daha il şampiyonu olarak Sivas'ta yapılacak olan Doğu Anadolu Böle Şampiyonası'nda Erzurum'u temsil etmeye hak kazandı. Turnuvada ikinciliği Gençlikspor, üçüncülüğü de Yolspor kazandı. Turnuva sonucunda dereceye giren takımların kupalarını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy verdi. Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, Basketbol İl Temsilcisi Semehattin Yıldız ile DSİ Spor Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa'nın da hazır bulunduğu kupa töreninde Arısoy, Erzurum'u grup maçlarında temsil edecek olan DSİ Spor Yıldız Erkek Basketbol takımına başarı dileğinde bulundu. Kupa törenin ardından Antrenör Hamit Kavurmacı yönetiminde yine bir zafere imza atan Yeşil-beyazlı basketbolcular şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.