Erzurum Haber Girişi : 20 Kasım 2012 11:30

Başsavcı Apaçık'tan örnek uygulama

Başsavcı Apaçık'tan örnek uygulama
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Adalet Sarayı'nın tüm giderlerini kuruşu kuruşuna internette yayınlatarak, diğer kurumlara örnek oldu.
Erzurumajans-Cem BAKIRCI'nın haberi-Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, göreve başladığı günden itibaren Erzurum Adalet Sarayı'nın  her türlü  kurumsal harcamalarını www.adalet.gov.tr sitesinde yayınlattırarak şeffaflık adına diğer kamu yöneticilerine de örnek oldu.

İLK KEZ ERZURUM'DA UYGULANMAYA BAŞLANDI...

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Erzurum'a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Erzurum Adalet Sarayı ile Cezaevleri'ndeki su, doğalgaz, elektrik ve telefon faturaları tutarlarını  www.adalet.gov.tr  sitesinde yayınlatmaya başladı. Tüm giderler, kuruşu kuruşuna çizelgelerle ayrıntılı olarak vatandaşlar ile paylaşılıyor.

BAŞSAVCI APAÇIK,"ŞEFFAF OLACAĞIZ"

Adliyelerdeki iş yükünün hafifletilmesine, işlemlerin hızlanmasına ve adli işlemlerde şeffaflık sağlanması için hizmet ettiklerini anlatan Başsavcı Ramazan Apaçık, "Adalet Sarayı ve Cezaevlerindeki hesap giderlerini kendi web sitemizde oluşturduğumuz  'Kurumsal Harcamalar' dosyası ile vatandaşımızla paylaştık.

Burada özellikle şeffaflık adına kurumda yapılan elektrik, doğalgaz, su telefon ve diğer giderleri gösteren harcama tablolarını yayınlıyoruz.  Bu uygulama hizmetlerimizde şeffaflığın güvencesi olacaktır" dedi. (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.