Bölge Haber Girişi : 06 Nisan 2010 01:23

Bayan hokeycilerin hedefi şampiyonluk!..

Bayan hokeycilerin hedefi şampiyonluk!..
Erzurum Gençlik Spor Bayan Buz Hokeyi takımı, Play Off maçlarında deplasmanda Ankara Truva Paten Spor Kulübünü 7-1 mağlup etti. Erzurum’un kızları buzun altını üstüne getirmeye devam ediyor. Önüne geleni deviren Erzurum Gençlik Spor Bayan Buz H

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Spor Bayan Buz Hokeyi takımı, Play Off maçlarında deplasmanda Ankara Truva Paten Spor Kulübünü 7-1 mağlup etti.
Erzurum’un kızları buzun altını üstüne getirmeye devam ediyor. Önüne geleni deviren Erzurum Gençlik Spor Bayan Buz Hokeyi takımı, bu kez de başkentte destan yazdı. Deplasmanda Truva Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Antrenör İkram Çintimar’ın talebeleri buz salonunda gol şov yaptı. Truva Paten Spor Kulübünü sahadan silen Erzurum ekibi 7-1 gibi farklı bir galibiyete imza atarak, sahadan galip ayrıldı ve Erzurum’a mutlu döndü. Buzda yeni bir destan yazan Nenehatun’nun torunları farklı galibiyetin ardından büyük bir coşku yaşadı. Maçı başkent Ankara’da bulunan çok sayıda Erzurumlu spor severde izlerken, maç bitiminde Erzurum Gençlikspor’a büyük bir sevgi gösterisinde bulunarak, sporcuları alkışladılar.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Buz Hokeyi İl Temsilcisi Abdulhadi Çintimar, Erzurum Gençlikspor’un ligde başarılı sonuçlar almasının ardından Play Off maçları kapsamında da oldukça başarılı bir grafik çizmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, bu başarıyı gösteren Antrenör İkram Çintimar ile oyuncularını tebrik ettiğini söyledi. Buz Hokeyi İl Temsilcisi Çintimar, “Truva Paten Spor Kulübü’ne deplasmanda yedi gol atan sporcularımızı tebrik ediyorum. Buz hokeyinde kısa sürede büyük başarılara imza attık. Bundan sonra da başarılı olmaya devam edeceğiz. Buz hokeyinde doğru yoldayız ve bu çıkışımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.
BUZUN SULTANLARININ COŞKUSU
Genç Bayanlar Buz Hokeyi liginde başarılı bir sezon geçiren ve aldığı farklı galibiyetlerle parmak ısırtan Erzurum’un buzdaki sultanları Truva galibiyeti sonrasında buz hokeyi salonunu bayram yerine çeviren sultanlar, “En büyük Erzurum, şampiyon Erzurum” sloganlarıyla kendilerine başkentte destek veren Dadaşları da coşturdular.
Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi takımının Antrenörü İkram Çintimar, “Buraya iddialı gelmiştik, maçı kazanacağımıza inanıyorduk, oyuncularımı aldıkları farklı galibiyetten dolayı kutluyorum. Rehavete kapılmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.