Spor Haber Girişi : 26 Aralık 2017 16:05

B.B. Erzurumspor'da ayrılıklar başladı

B.B. Erzurumspor'da ayrılıklar başladı
Kaleci Kaya Tarakçı ve Ozan Tahtaişleyen'den sonra üç futbolcunun daha bileti kesildi. Haris Harba, Boubacar Mansaly ve Kubilay Sönmez'e "Kendinize kulüp bulun'' denildi.
Erzurumajans-TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'da beklentilere bir türlü cevap veremeyen isimler ile tek tek yollar ayrılıyor. Kaleci Kaya Tarakçı ve defans oyuncusu M. Ozan Tahtaişleyen ile lig bitmeden yollarını ayıran ve iki futbolcunun sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Dadaşlar, üç futbolcuya da ''Kendinize kulüp bulun" dedi.

Mansaly ve Harba da yolcu

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen, ancak beklentilerin uzağında kalan isimlerden Haris Harba, Boubacar Mansaly ve Kubilay Sönmez ile yollar ayrılıyor. Yönetim, bu futbolculara 'kendinize kulüp bulun" dedi.

Mavi-beyazlı takımın teknik patronu Mehmet Altıparmak, "Kaya ve Ozan'ın ardından Kubilay Sönmez ile de yollarımızı ayırmıştık. Yönetime verdiğim rapor doğrultusunda Mansaly ve Haris Harba'nın da gönderilmesini istedim. Bu futbolcuları kendinize kulüp bulun, dedik" şeklinde konuştu.

Haris Harba direniyor

Bu arada yönetimin teknik heyetin raporları doğrultusunda göndermek için düğmeye bastığı Haris Harba'nın direndiği öğrenildi.

Sezon başında '10 Numara' diye transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Bosna Hersekli futbolcunun "Burada olmaktan mutluyum, rahatım" dediği öğrenildi.

Buna rağmen yönetim Mansaly gibi Haris Harba'ya da, "Kendine kulüp bul" dedi.

Nurullah PALA/PUSULA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.