İlçeler Haber Girişi : 17 Aralık 2012 11:55

BBP Çat ilçe kongresi yapıldı

BBP Çat ilçe kongresi yapıldı
Büyük Birlik Partisi Çat İlçe Teşkilatı 4.Olağan kongresi yapıldı.
Erzurumajans-Büyük Birlik Partisi Çat İlçe Teşkilatı 4.Olağan kongresi yapıldı. Çat İlçe parti binasında yapılan ve divan başkanlığını Murat Markopcuoğlu‘nun yaptığı kongrede divan heyetine, Selim Durmuş, Erhan Ükelge ve Yavuz Polat seçildi. Kongreye İl Başkanı Yener Gözütok, Yakutiye İlçe başkanı Abdurrahman Durmuş Pasinler ilçe başkanı Tuncay Yaşar, Erzurum Alperen Ocakları Başkanı Erhan Ükelge ve İl yönetim kutulu üyeleri katıldı.

Kongre İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı, siyasi konuşmalar bölümünde İl başkanı Yener Gözütok, “BBP'nin şehit lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 arkadaşının bulunduğu helikopterin şüpheli bir şekilde kaza yapmasının ardından, ''Yazıcıoğlu bulundu, yaşıyor'' açıklaması yapan ve arama-kurtarma çalışmalarının aksatmakla suçlanan Kayseri eski Valisi Mevlüt Bilici, Danıştay üyeliğine atandı. Cumhurbaşkanı Gül'ün yaptığı bu atama bizi kırmış ve incitmiştir,Hani nerede sizin Namus borcunuz, hatırlarsanız Sayın Bülent Arınç “Bu olayı aydınlatmak bizim namus borcumuzdur” demişti. İhmali ve kusuru olan bir valiyi ödüllendirmek midir? sizin hesap sorma anlayışınız. Nerede kaldı arkadaşlık ve dostluk bağımız var dediğiniz Muhsin Yazıoğlu’nun hakkını aramak. Alperenler hukuk içerisinde kalarak,bu güne kadar aklı selim ve vakar bir şekilde olayı takip etmektedirler. Anacak bizimde bir sabır sınırımız var, bunu kimse zorlamasın. Kimin ihmali ve kusuru varsa bunun hesabını vermeli, vermeli ki vicdanlar rahat etsin, yoksa bu dünyada da öte dünyada da sorumluluklarından kurtulamazlar,Yüce yaradan ve halkın vicdanı onları mahkum eder.Artık bu ülkede kimse dağ başında 3 gün ölüme terk edilmesin.” Diye konuştu.
Genel kurulda konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçime tek liste halinde giren Mehmet Polat delegenin salt çoğunluğunun oyunu alarak Çat İlçe başkanı seçildi.
Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu, “Melik Aktaş, Halit Şık, Hikmet Kaya, Dursun Polat, Muhammet Akçelik, Adnan Çöteli, Yavuz Polat, Haci Laçin, Abdullah Kaya.
Genel kurul sonunda İlçe Başkanı seçilen Mehmet Polat bir teşekkür konuşması yaptı.
Daha sonra İlçe yönetim kurulu, Erzurum il Başkanı, İl yönetim kurulu üyeleri ve Alperen ocakları başkanı Erhan Ükelge ile birlikte İlçe Emniyet müdürüne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.