Siyaset Haber Girişi : 03 Mayıs 2013 16:35

BBP'den belediyelere hizmet eleştirisi

BBP'den belediyelere hizmet eleştirisi
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, belediyeleri hizmet noktasında eleştirerek, "Belediye ve belediyecilik şov yapma alanı veya popülist politikalarla geçiştirilecek kadar kıymetsiz işler değildir" dedi.
Erzurumajans-Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, belediyeleri hizmet noktasında eleştirerek, "Belediye ve belediyecilik şov yapma alanı veya popülist politikalarla geçiştirilecek kadar kıymetsiz işler değildir" dedi.

Erzurum halkının 10 yıldır bu tür popülist politikalarla kandırılarak belediyelerin yapması gereken rutin işlerden başka her şeyi yapmakta olduğunu dile getiren BBP İl Başkanı Gözütok, "Reklam yıldızı gibi maşallah reklam panolarından hiç inmiyorlar, fakat ortada gözle görülür bir icraat yok, yapacağız, edeceğiz, söktük yapıyoruz, oldu, olacak sonra bakıyoruz balık ekmek, et dağıtım işine girmişler. Belediye başkanlarımız bazı alanları söküp kent meydanı adı altında panayır alanlarına dönüştürmek de çok mahirler. Birkaç yıldır ibadet ayı olan Ramazan ayını da eğlence ayına dönüştürmeyi başardılar. Belediyeler kültür alanlarıdır, sosyal devlet anlayışının sergilendiği, hizmet kapılarıdır, halka hizmet hakka hizmet anlayışında olmaları gerekenler maalesef işi şova, ranta, eğlenceye dönüştürerek insanımıza kötülük ettiklerinin farkında değiller. Bilmem kaç bin lira verip de Erzurum semalarında tayyare uçurmanın kime faydası var, hangi belediyecilik anlayışı ile örtüşmektedir. Meydanlarda çadırlar kurup halka hizmet götürdüklerini zannedenler hangi değerleri alt üst ettiklerinin farkında değiller. Bizim muhalefet anlayışımızda her şeyi kötüleme, karalama yoktur, güzel yaptıkları işlerde iyi yaptınız diyoruz. Erzurum halkı bize fırsat verirse belediyecilik nasıl olurmuş görecekler. Biz Mahalli idareler seçiminde Erzurum merkez ve ilçelerinden sürpriz adaylarla halkın karşısına çıkacağız, belediye ve belediyecilik anlayışına yeni bir soluk getireceğiz. 2009 seçimlerinde aday gösterdiğimiz yerlerde ciddi manada teveccüh gören patimiz 2014 seçimlerini de çok önemsemektedir" diye konuştu.

DESTİCİ ERZURUM'A GELİYOR

BBP İl Başkanı Gözütok, öte yandan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla Erzurum'da 10 il ve ve ilçe başkanlarının katılımı ile 5 Mayıs 2013 Pazar günü Erzurum Müceldili Konağı'nda Doğu Anadolu İstişare toplantısını gerçekleştireceklerini açıkladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.