Bölge Haber Girişi : 06 Ekim 2010 00:06

BEAH bahçesine büfe iznini kim verdi?

BEAH bahçesine büfe iznini kim verdi?
Erzurum Bölge ve Araştırma Hastanesi (BEAH) önündeki kaldırıma geçtiğimiz günlerde mesai bitimi sonrası sessiz sedasız kurulan büfe, esnaf ve vatandaşın tepkisine neden oldu..

Erzurum Ajans-Erzurum Bölge ve Araştırma Hastanesi (BEAH) önündeki kaldırıma geçtiğimiz günlerde mesai bitimi sonrası sessiz sedasız kurulan büfe, esnaf ve vatandaşın tepkisine neden oldu.. Edinilen bilgiye göre, Erzurum merkezdeki Çat yolu Kavşağı'nda bulunan BEAH'ın önündeki kaldırıma kurulan bu büfe için hastane çevresindeki esnaftan bazılarının, Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi'ne, büfenin kaldırılması yönünde dilekçe verdiği öğrenildi.Hastane önüne kurulan bu büfe Trafik ve güvenlik açısından bir risk teşkil ediyor. Büfe tam kavşak ağzında bulunmakta.

Burası şehirlerarası yol sayıldığı için daha tehlikeli bir durumda bulunuyor. Ayrıca bu büfe hastanenin içindeki esnafı ve çevre esnafı’da etkilemiş durumda.

Bölge eğitim ve araştırma hastanesinin çevresi ne görüntü kirliliği oluşturur endişesi ile hastane içerisine her türlü halkın ihtiyacını karşılayacak alışveriş merkezleri kurulmuşken; merkez havuzbaşı postane önünden görüntü kirliliği oluşturduğu için kaldırılan bu büfenin trilyonlar harcanarakyapılan, 2011 olimpiyatlarında olimpiyat hastanesi seçilen (BEAH) önüne yerleştirilmesine kim neden izin vermiş olabilir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.